Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shaiya: Yeni Güncelleme ve Zindanlar

Shaiya çıktığı yıllarda grafikleri için çok övgü almıştı.

      Aeria Games, 2007 yılından beri piyasada olan Shaiya'ya hala yenilikler getirmeye devam ediyor. Geliştiricilerin sayesinde tabii ki.
 
     Bu yeni gelecek olan güncellemede, yeni zırhlar, yeni zindanlar ve güncelenen pelerinler olacak. Ayrıca bu yeni güncelleme ile, eski zindan Cryptic One Zindanı da geri dönüyor ve bu zindanın özelliği içinde 6 adet minik zindan barınması. Ayrıntılara şöyle bir bakalım;
 
     * En Güçlü Zırh: Bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü zırh, yeni eklenti paketi ile geliyor. Bu zırha sahip olmak için yeni zindanlardan birine girerek zırhın gardiyanlarını yenmeniz gerekiyor. Bunu yaptığınızda zırh mutlaka düşüyor. Zırhın özellikleri ise şöyle; +%25 Protection (Daha fazla Koruma), yeni elementler ve özellikler.
 
      * Pelerin Güncellemeleri:  Yeni güncelleme ile pelerinlere daha çok önem veriliyor ve artık pelerinleriniz size stat açısından daha yararlı hale geliyor. Zaten bir pelerininiz var ise de, elinizdekinin özellikleri otomatik olarak yenileniyor. Kısacası yeni güncelleme ile gelecek olan yenilikle beraber yeni pelerininiz asla eskisi gibi olmayacak.
     

Bu haberin bağlantısı
URL
PC MMORPG F2P Free To Play Shaiya Aeria Games
Forsaken World:Chains of Kluer Video ve Yenilikler Rusty Hearts: PvP Sistemi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shaiya
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız