Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Tomb Raider'ın Dördüncü DLC'si ‘The Price of Survival’ Çıktı

 
Yayıncı Square Enix ve geliştiriciler Eidos Montreal ile Crystal Dynamics, Shadow of the Tomb Raider'ın yeni indirilebilir içeriği The Price of Survival'i PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için yayınladı.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:


Lara'nın en büyük düşmanının gizemini çöz! Trinity liderinin özel şifrelerini kırmaya çalışırken Lara Croft'un hem yepyeni ve zorlu bir mezar mücadelesinden hem de yoluna çıkan seçkin Paititi askerleriyle olan karşılaşmalardan galip çıkması gerekiyor.
 
The Price of Survival Shadow of the Tomb Raider'ın dördüncü indirilebilir içeriği. Şu ana kadar The Forge,The Pillar çıktı, The Nightmare ve The Price of Survival çıktı. Bundan sonra üç tane daha çıkacak. Tüm indirilebilir içerikler Season Pass'e dahil, ana oyuna sahip kullanıcılar isterlerse indirilebilir içerikleri tek olarak da satın alabilirler. İndirilebilir içerikler genel olarak oyuna yeni hikaye, yeni görevler, yeni bir Challenge Tomb, yeni bir silah, yeni bir kıyafet ve yeni bir yetenek ekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Tomb Raider Shadow of the Tomb Raider Square Enix
Pokemon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee! Demo İndirilebilir Durumda Hades için İkinci Büyük Güncelleme Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

OldGamers86

14.2.2019 20:53:40

0
Steam'den oynuyorsanız, oyun üzerinden ayarlar kısmı olacak, oradan dosyaları dogrulama tarzında bir secenek var, onu secerseniz update'yi yapar sanıyorum.

__lcnyvz__

13.2.2019 23:44:13

0
Ben oyunu pc'de oynuyorum ama henüz güncelleme gelmedi.(Orjinal versiyonu ve season pass var ve önceki dlc'leri oynadım).Yardımcı olabilirmisiniz?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Tomb Raider
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız