Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Damned'in İlk Videosu Yayınlandı

 
 
     Resident Evil'in yaratıcılarından biri olan Shinji Mikami ve No More Heroes'in yaratıcısı Goichi Suda'nın uzun süredir dedikodu olarak dolaşan yeni oyunları bu sabah saatlerinde ortaya çıkmış ve Famitsu dergisi oyunun ismini Shadow of the Damned olarak duyurmuştu. Herkes korku temalı bir oyun beklerken oyunun daha çok aksiyona yönelik olduğu belirtilmişti. Geçtiğimiz dakikalarda ise oyunun ilk tanıtım videosu dağıtımcı firma olan EA Games tarafından yayınlandı.
 
     Oyunun ilk videosuna baktığımızda gene klasik bir şeytan avcısı olduğunu görüyoruz. Ses tonu ve suratındaki ifade ile oldukça farklı bir görünüm sergileyen kahramanımızın ismi ise Garcia. Ayrıca tıpkı şeytan avcısı Dante gibi Garcia'yı da motorsiklete binerken görüyoruz.
 
     Mikami yeni oyunu için psikolojik, aksiyon ve gerilim öğeleri ile punk-rock stili bir atmosferin olacağını belirtmiş. Suda ve Mikami dışında oyunda çalışan bir diğer isim ise Silent Hill serisinin müziklerinden hatırlayacağınız Akira Yamaoka. Oyunun ilk videosundaki müziklere bakacak olur isek Yamaoke gene enfes bir iş çıkartacak diyebiliriz.

     PS3 ve Xbox 360 için 2011 yılının yaz aylarında piyasaya çıkacak olan oyunun ilk tanıtım videosuna buradan, yayınlanan ilk ekran görüntüleri ve konsept çalışmalarına ise aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak aksiyon macera shinji mikami akira yamaoka goichi suda korku
Famitsu İnceleme Puanları (15 Eylül 2010) EA, 3DS İçin My Garden'ı Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadows of the Damned
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız