Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

‘Sezon V: Legacy of Fire’ 13 Ekim'de Conqueror's Blade'i Ateşliyor

 
MY.GAMES bugün, V. Sezon: Legacy of Fire'ın 13 Ekim'de Conqueror’s Blade'e ücretsiz bir genişleme olarak geleceğini açıkladı. Oyuncular, geçmişin unutulmuş hikayelerini ortaya çıkarırken, güçlü ateşli birimler toplarken ve yol boyunca özel sezonluk ödüllerin kilidini açarken, tarihin alevleri ile öfkelenecekler.
 
Güçlü Bizans İmparatorluğundan ilham alan içerikle Sezon V: Legacy of Fire özellikleri:
 
Yeni Bir Dünya Bekliyor
Uzak geçmişte geçen Sezon V, Empyros Krallığı'nın ve onların geçici milisleri Simaki Kardeşliği’nin Anadolu topraklarında ilerlerken yaptığı bir harekâtı konu alıyor. Pek çok liman kasabasına ev sahipliği yapan bu bölge, Conqueror’s Blade'in piyasaya sürülmesinden bu yana tanıtılan ilk yeni bölge. Burada oyuncular, günümüzde çok güçlü bir imparatorluğun yükselişini ateşleyen pervasız bir harekatın kökenine inebilecekler!

Anlatılmamış Hazineleri Keşfedin
Oyuncular, sezona özel süslemeler ve yeni Battle Pass'ten çok daha fazlası dahil olmak üzere 100'den fazla ödülü açmak için bu yeni diyarı keşfedebilir. Sezon V: Legacy of Fire, 13 Ekim'de Sezon V Battle Pass ile birlikte çıkacak ve ön siparişler yakında oyunda başlayacak. Harekât bu yılın sonlarında kanlı ve kaçınılmaz sonucuna ulaştığında, arzu edilen kale şehri Reginopolis'in tahtı, Sezon V'in sonunda değerli fatihlerini bekliyor.

Ateşe Ateşle Karşılık Ver
Cehennem ateşi ile kaynayan yeni geliştirilmiş silahlarla donatılmış sezonluk yeni birimler ile önümüzdeki savaşlarda daha fazla ateş gücü açılabilir. Zikalyan Milisleri, kuşatma savaşları sırasında saldırganlar için ateşli bir caydırıcı olan atılabilir toprak el bombaları kullanan etkili bir savunma gücüdür. Oyuncular ayrıca, elde tutulan alev silahlarıyla donanmış heybetli bir güç olan Sifanoriler’i de toplayabilirler. Cehennem ateşinin yapısının sırrını korumaya yemin ettiler ve canlı olarak yakalanmaktan kaçınmak için dişini tırnağına takarak savaşacaklar.

Taze Kan Toplayın
Hayranların en sevdiği birimler Simaki Kardeşliği saflarına terfi ettiği için ek takviye kuvvetler çağrılabilir! Simaki Yiğitler, Mızraklı Çavuşlara dayanan seçkin bir alayken, Simaki Paladinler meşaleyi Silahşorlerden alır. Temel birimler Sezon İddiaları aracılığıyla farklı bir zorluğa yükseltilebilir.
 
Türkçe altyazı seçeneği ile yeni sezon fragmanına göz atabilirsiniz.
 
Conqueror’s Blade şimdi MY.GAMES Store ve Steam'den ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilirsiniz.
 
basın bülteni
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Conqueror's Blade MY.GAMES Booming Games ücretsiz aksiyon MMO oyunu
Xbox Series X ve Xbox Series S Türkiye'de Ön Siparişe Açıldı Super Smash Bros. Ultimate'ın Yeni DLC Karakteri Minecraft'tan Steve

Guest-BB2CECC18

1.10.2020 22:00:06

0
Oynamak için steamden yükledim mygames launcherında hata verdi sildim. Başlayamadan bıraktık oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Conqueror's Blade
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız