Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sekiro: Shadows Die Twice için Oynanış Videosu PSX 2018 Güneydoğu Asya Etkinliğinde Yayınlanacak

  
Dark Souls serisinin geliştiricisi From Software'ın tamamen yeni aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice için özel oynanış videosu PlayStation Experience 2018 Güneydoğu Asya etkinliğinde yayınlanacak, From Software'dan Kitao Facebook üzerinden duyurdu.
 
PlayStation Experience 2018 Güneydoğu Asya etkinliği 18 - 19 Ağustos tarihlerinde Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenecek.
 
Sekiro: Shadows Die Twice 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.


İntikam Alın. Onurunuzu kurtarın. Ustaca Öldürün.

Sekiro: Shadows Die Twice'ta, ölümün eşiğinden kurtarılan, onurunu kaybetmiş ve vücudu biçimsizleşmiş bir savaşçı olan "tek kollu kurt" karakterini canlandırıyorsunuz. Kadim bir soydan gelen, genç bir lordu korumak için ant içtiniz ve tehlikeli Ashina klanı da dahil olmak üzere birçok acımasız düşmanın hedefi haline geliyorsunuz. Genç lord, düşman tarafından ele geçirildiğinde, ölüm dahil olmak üzere hiçbir şey sizi onurunuzu kurtarmak için mücadele edeceğiniz tehlikeli görevden alıkoyamayacak.

Karanlık ve sapkın bir dünyada gerçeküstü düşmanlarla karşı karşıya geldiğiniz, sürekli ölüm kalım mücadelesinin verildiği acımasız bir dönem olan 1500'lerin sonlarındaki Sengoku Dönemi Japonya'sını keşfedin. Gizlenebileceğiniz, dikey olarak gezinebileceğiniz ve acımasız bir şekilde kafa kafaya savaşabileceğiniz kanlı çatışmalarda ölümcül protez araçlardan ve güçlü ninja yeteneklerinden oluşan cephanenizi ortaya çıkarın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PlayStation Asia Sekiro: Shadows Die Twice From Software Activision
Dakar 18 Steam'de Ön Siparişe Açıldı Beşiktaş Esports, Kadın CS:GO Takımını Duyurdu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gamerasi

23.7.2018 23:16:52

0
Günümüz oyunları zor değil. Siz fazlası ile kolay oyunlara alışmışsınız. Bu da benden bir video. Söz de, Gow 2018 Kraliçe Valkür çok zormuş. God modda biraz üstüne düşünce, darbe almadan da yenilebiliyor. Amiga dönemini yaşamamış gamerlar sizi.

Antikaruh

21.7.2018 10:44:03

+2
İnsanlar Souls serisini zor sanıyorlar ama oldukça radikal bir şey söylüyorum; aslında hiçte öyle değil. İnternet ortamında denk gelmişsinizdir, daha level 1 iken, elinde kırık kılıcı ile oyunu 20-30 dakika da bitiren, tek darbe almadan bitiren oyuncuları. Dünyanın sözde en zor oyunu ile nasıl böyle dalga geçilebile ki ? Basit, önünüze zorluk diye konan o mimariyi çözme, o yolun zaaflarından yararlanma mantığı ile... Oyuncular "ilerle r1 e bas ilerle r1 e bas" türü oyunlara öyle bir alışmış ki. Zira pazarı domine eden oyunların tek kişilik senaryolarında ölmek için gerçekten çaba sarf etmeniz gerekiyor. CoD'da falan bir saat yerinde durman lazım ki ölesin. Farzı misal ... Ama Souls serisinde yapımcılar, oyunları oyun yapanın bizim katkımız-reflekslerimiz-yeteneklerimiz olduğunu, oyunun mekaniklerine aşina oldukça ödüllendiren mekanizmaların varlığını tekrardan hatırlattılar. 17 yıldır oyun oynuyorum, Demon Soulsta biraz zorlandım, en son Dark Souls 3'te NG ve NG+ da ölmeden bitirerek kendi rekorumu kırdım. Ng++ öldüm. Oyunun patternını yani size çizdiği o yolu yöntemi bir kere çözerseniz (ki kabak gibi ortada) heyecanınızı bir kenara bırakıp "hmm şu boss ne yapıyor ya, aa bunu şimdi yapıyor hemen sonra şu hareket diye" 3-5 dizi hareketi aklınızda tutarsanız dünyanın en kolay oyununa dönüşüyor, sonrası oyun dünyasının tadını çıkarmak... Ama oyuncular, şa şaalı müziklerden, devasa boss tasarımlarından, uzuuuunn can barlarından çok korktuğu ve gerildikleri için 5-0 geriden başlayıp zaten oyunun sana vermek istediği o çaresizlik hissi içinde yok olup gidiyorlar. Sonra 60 dolar verip oyunun çeyreğini bitiremeden siliyorlar. Hayatında ilk defa PS kontrolcüsünü eline alan arkadaşım 1 ay ben souls serisini oynarken seyretti, daha sonra 2-3 hafta kendisi denedi, şu anda speedrun kasıyor. Böyle keskin bir çizgisi var işte bu oyun serisinin ve türünün, bu da onu özel kılıyor. Bir kere başardın mı oyun çerezlik, pes ettin mi hep içinde bir ukde, kabuslarında bir anı...

Guest-F2E0F8F55

21.7.2018 02:25:27

+2
.

BSC Misafiri

20.7.2018 20:48:19

0
Oyun dark souls ve bloodborne'dan daha zor olacak dedikleri gün bu oyundan uzak durmam gerektiğini anladım. Kanser olmaya niyetim yok. Saatlerce bir bossu kesmekle uğraşamam.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sekiro: Shadows Die Twice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız