Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Şehir Kurma Oyunu SteamWorld Build, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Thunderful Games ve geliştirici The Station, şehir kurma oyunu SteamWorld Build'ı PlayStation 5, Xbox Series  PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC (Steam) için duyurdu.
 
Oyun 2023'ün ilerleyen aylarında piyasaya sürülecek. Ek olarak şu anda PC için bir demo mevcut.
 
SteamWorld Build'da steam robotları, onları uzaya götürebilecek eski teknolojiyi ortaya çıkarmak için bir maden kasabası kurar. Kaynakları etkili şekilde yönetebilir, vatandaşların artan ihtiyaçlarını karşılayabilir ve madenlerini aşağıda pusuda bekleyen yaratıklardan koruyabilir misin?
 
Bir SteamWorld maden kasabasının mimarı ol! Steam robotu vatandaşların için temelleri at ve evler yükselt, onları tok tut ve biraz kök salma eğlencesi sun.
 
Kasabanın altında terk edilmiş bir maden var ve söylentiye göre bu maden, eli kulağındaki kıyametten kurtulmanın anahtarı olan eski teknolojiyle dolu. Kasabanı genişletmek için yerin üstündeki doğal kaynakları ve madende gömülü olan bol miktardaki cevheri kullan. Daha derine inme ve anlatılmamış zenginlikleri ortaya çıkarma arayışına katılmak için yeni konut katmanlarını teşvik et ve en nihayetinde onları gezegenden uzaklaştırmalarına yardım et!
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Şehir Kurma SteamWorld Build PC PS5 PS4 Xbox One Xbox Series Switch
Bilim Kurgu RPG Honkai: Star Rail, Kapalı Beta Testi 10 Şubat'ta Başlıyor Life is Strange 2, Switch Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız