Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'nın Finansal Raporuna Göre Yakuza 6 PC'ye Gelecek

 
Sega'nın bugün yayınlamış olduğu finansal rapora göre, Yakuza 6: The Song of Life PC'ye gelecek ve hatta bu yıl içinde çıkışını gerçekleştirecek.

Yakuza 0 dün PC için çıktı ve Yakuza: Kiwami de yakında çıkacak. Sega henüz Yakuza 6: The Song of Life'ın PC versiyonu hakkında resmi bir duyuru yapmadı ancak Yakuza 0 ve Yakuza: Kiwami'den sonra Yakuza 6: The Song of Life'ın da PC'ye gelecek olması pek sürpriz olmaz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak DSO Gaming
Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition Duyuruldu Monkey King: Hero is Back The Game ChinaJoy 2018 Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ploff

3.8.2018 01:50:05

+1
Yakuza Zero ılk duyuruldugunda on sıparısten satın almıstım. Steam'de 59tl gıbı bır fıyattı. Su anda ne kadar bılemıyorum. Oyunun optımızasyonu gayet ıyı. Sadece ılk gırıstı 2 - 3 sefer oyuna gırmedı hata verdı. Steam'ı bastan baslatınca duzeldı. Yıllardır bekledıgım bır serıydı. Kıwaı -Yakuza 6 cıktıgı gıbı alacagım. Tam olarak Gta'ya benzememekle bırlıkte mantık aynı. Farkları Yakuza serısı cok daha kucuk harıta. Ama cok daha detaylı.. Yan aktıvıteler sayısı (spor, eglence vs..) Gta'yı 10:'na katlar. Sılah yerıne dovus sıstemı... Arada sacmalıgın dıbıne vuran gorevler.. Gta onlıne ve Yakuza serısı (soylenene gore ana gorev - yan gorev - aktıvıteler tamamını yakmak 60 saatten fazla suruyormus) hıc bır oyun pıyasaya cıkmasa bıle uzun yıllar benı ıdare eder.

Drima

2.8.2018 16:11:36

0
O vakit plus'a özel baba bi indirim gelmediği sürece almaya gerek yok

alsndnz

2.8.2018 14:43:49

0
bu neslin winneri ciddi ciddi pc konsollarda yavas yavas servise donucek zaten

Guest-AEF248198

2.8.2018 14:35:50

0
Last of Us, Uncharted, Killzone'u Pc'de Stream yoluyla oynayabiliyoruz şimdi de direkt bu seri çıkış yapıyor. Pc'de çok büyük bir pazar ve bu pazarın en büyük hakimi de Microsoft. Sana kolay gelsin Sony.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız