Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega: Wii ve Mad World Biribirine Uymuyordu


 
     Sürekli yetişkinlere yönelik oyunlarının Wii'de satmadığını söyleyen Sega, satış rakamları nedeniyle hala acı çekiyor olmalı ki açıklamalarına devam ediyor.
 
     Sega'nın Batı'daki en yetkili ismi Mike Hayes tarafından yapılan açıklamada Mad World'ün inceleme notlarının yüksek olmasına rağmen, işin ticari yönünün istedikleri gibi olmadığı belirtildi. Hayes, sonunda da Wii'nin kullanıcı kitlesine bu oyunun uymadığını itiraf etti.
 
     Mad World'ün geliştiricisi Platinum Games'in istediklerini gerçekleştirmek için Xbox 360 ve Playstation 3'e yoğunlaştığını söyleyen Hayes, Bayonetta'nın her açıdan yüksek kalitede olduğunu  belirterek Vanquish ile bunun daha da ileriye götürüleceğini sözlerine ekledi.
 
     Mad World, Amerika'da piyasaya çıktığı ilk ay 66.000 adet satarak Sega için tam anlamıyla bir hayal kırıklığı olmuştu. Diğer taraftan Bayonetta ise Ocak ayından bu yana 1.1milyon adeti geçerek firmanın yüzünü güldürdü.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak wii sega madworld mad world action aksiyon adventure video inceleme
Taşınabilir Playstation 3 Slim Nasıl Olurdu? Crackdown 2'den 2 Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MadWorld
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız