Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Two Point Studios'u Satın Aldı

 
Sega, Two Point Hospital geliştiricisi Two Point Studios'u satın aldığını duyurdu.

Two Point Studios eş kurucusu Mark Webley: "Bu, Two Point Studios için çok önemli bir adım ve Sega ailesine katılmaktan çok mutluyuz. Two Point County'yi geliştirmeye devam ederken planlarımızın bir sonraki aşamasını gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz. Two Point'in bir parçası olmak için fazlasıyla heyecan verici bir zaman ve Farnham'daki küçük ama inanılmaz yetenekli ekibimizin sıkı çalışması, tutkusu ve özverisi ve Two Point Hospital'ın geliştirme sürecinde bizi destekleyen ve yönlendiren hayranların sayesinde bugün buradayız."

Two Point Studios şu anda birden fazla duyurulmamış oyun üzerinde çalışıyor ve bu oyunların önümüzdeki aylarda tanıtılması planlanıyor.

Two Point Studios, 26 Temmuz 2016 tarihinde Ben Hymers, Mark Webley ve Gary Carr tarafından kuruldu ve 1997 senesinde çıkmış olan Theme Hospital'ın ruhani devam oyunu Two Point Hospital ile oyuncuların karşısına çıktılar. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Kinda Funny Games E3 2019 Sunumu 11 Haziran'da Düzenlenecek Bubsy: Paws on Fire! Switch Versiyonu Yaz Aylarına Ertelendi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız