Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega: Klasik Sonic'i Geri Döndürme Planımız Yok

Sonic Generations'ta serinin önceki oyunlarından bölümler bulunuyor, tabi bu bölümler artık yepyeni bir tasarıma sahipler
 
     Sega denilince akla gelen ilk oyun sanırım Sonic serisidir. Sega'nın makotunun bugüne kadar firmaya en çok kazancı sağlayan karakter olduğunu söyleyebiliriz. Nintendo için Mario ne ise, Sega için de Sonic aynı anlamdadır.
 
     Son dönemlerde 3D oyunları ile pek de başarılı performans çizemeyen Sonic, serinin yeni oyunu Sonic Generations'ta şeytanın bacağını kıracak gibi görünüyor. Şu ana kadar serinin en çok ön-alım yapılan oyunu olan Sonic Generations sonrası Sega'nın klasik türde bir Sonic oyunu piyasaya sürme planı da bulunmuyor.
 
      Sega'nın Avrupa marka müdür David Corless'ın açıklamasına göre klasik Sonic oyunlarını geri getirmek gibi bir niyetleri kesinlikle yok. Zaten serinin 20. yıl kutlamaları için Sonic Generations'ın hazırlandığını söyleyen yetkili, bu oyunun zamana en uygun yapım olduğunu belirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gematsu Sonic Generations PS3 pc Xbox 360 3DS Sega platform
Virtua Tennis 4'ün Vita Sürümünden Görüntüler PS Vita'ya Shining Hearts Oyunu mu Geliyor?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Generations ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız