Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega Gamescom 2019 Planlarını Paylaştı

 
Sega, 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Gamescom 2019 etkinliği için olan planlarını paylaştı.
 
İlk olarak Japonya merkezli firma, etkinlikte tamamen yeni AAA bir oyun duyurmayı ve bu oyunun etkinlikte oynanabilir olmasının planlandığını açıkladı.
 
Bu henüz duyurulmamış oyunun dışında geliştirilmiş görseller ve oynanış, yepyeni müzikler, gelişmiş çok oyunculu seçenekler ve çok daha fazlasını sunacak Catherine: Full Body (PlayStation 4), işletme yönetimi türündeki Theme Hospital'ın ruhani devam oyunu Two Point Hospital (PS4, Xbox One, Switch) ve 19 Eylül'de Japonya ve Kuzey Amerika'da 4 Ekim'de Avrupa'da $79.99 / €79.99 fiyattan satışa sunulacak Sega Genesis / Mega Drive Mini konsolu etkinlikte oynanabilir olacak.
 
AAA oyun duyurusunun 19 Ağustos Pazartesi günü Türkiye saati ile 21:00'da düzenlenecek Gamescom 2019 açılış gecesi canlı yayınında yapılması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Gamescom 2019 Açılış Gecesi Canlı Yayınına 15'ten Fazla Oyun Yayıncısı Firma Katılacak Epic Store'a Çıkacağı Duyurulan Ooblets'in Geliştici Ekibi Tehdit Mesajları Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız