Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, 16 Mart Tarihinde Sonic the Hedgehog Paneli Düzenleyecek

 
   Sega, 16 Mart tarihinde SXSW 2017'de resmi Sonic the Hedgehog paneli düzenleyecek. Panelde Project Sonic 2017 ve Sonic Mania'dan yeni haberler gelecek.
 
   Resmi açıklamada belirtilene göre panelde Aaron Webber (Sega), Mike Pollock (Sega), Takashi Iizuka (Sega), ve Roger Craig Smith (seslendirme sanatçısı) yer alacak. Takashi Iizuka, panel esnasında iki oyun hakkında gelen soruları yanıtlayacak. Her bir oyun için de yeni tanıtım ve bilgiler paylaşılacak. Ayrıca Sonic ile ilgili bir takım sürprizlerin olabileceği sinyali de verildi.
 
   SXSW 2017, 10-19 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. 
 
   Project Sonic 2017; PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için geliştiriliyor. Oyunun 2017 yılının sonlarında çıkması bekleniyor.
 
   Bir diğer Sonic oyunu Sonic Mania, 2017'nin ilkbahar aylarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Bizlere 2D platform türünde klasik Sonic deneyimini yeni bölümlerle sunmaya hazırlanan Sonic Mania'da üç oynanabilir karakter(Sonic, Knuckles, Tails) ve ek olarak orijinal bölümler küçük dokunuşlar eşliğinde bulunacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Super Bomberman R Açılış Sinematiği Yayınlandı Sniper Elite 4 - İnceleme Puanları
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

alsndnz

13.2.2017 22:29:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: _Nintendo_ 2000'in başlarında Virtua Striker, Sonic Adventure, Jet Grind Radio, Skies of Arcadia, Ecco The Dolphin ve Shenmue gibi çok iyi oyunlara ev sahipliği yapan Sega uzun yıllardan beri kalite çıtasını oldukça düşürdü. Umarım bu yıl geliştirecekleri Sonic oyunları eski günlerine dönüşlerinin başlangıcı olur.
jet grind radio... jet cringe radio

_Nintendo_

13.2.2017 20:17:30

0
2000'in başlarında Virtua Striker, Sonic Adventure, Jet Grind Radio, Skies of Arcadia, Ecco The Dolphin ve Shenmue gibi çok iyi oyunlara ev sahipliği yapan Sega uzun yıllardan beri kalite çıtasını oldukça düşürdü. Umarım bu yıl geliştirecekleri Sonic oyunları eski günlerine dönüşlerinin başlangıcı olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız