Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scream 5'in Çekimleri Bu Ayın Sonunda Başlayacak

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ve oyuncuları da yavaş yavaş belli oluyor. 
 
Şimdi de filmin yapımına ne zaman başlanacağı açıklandı. Scream 5 ekibi Kuzey Carolina, Wilmington'da bu ayın sonunda özel bir stüdyoda çekimlere başlayacak. Ayrıca Fransız - Arap şarkıcı ve model Sonia Ammar'ın film ekibine dahil olduğu da açıklandı.
 
Filmin vizyon tarihi 14 Ocak 2022. Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Oyuncu kadrosunda Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Dylan Minnette, Mason Gooding, Sonia Ammar ve Melissa Barrera bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri scream 5 yeni film reboot oyuncular konusu ne zaman çıkış tarihi yayın tarihi
PlayStation CEO'su: Xbox Series S Tarzı Konsollar Geçmişte Çok İyi Sonuçlar Elde Etmedi Cyberpunk 2077'nin Ana Hikayesi The Witcher 3'ten Biraz Kısa Olacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız