Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Schafer: "Kotick Tam Bir Kalleş"

 

timschafer

 

   
    DoubleFine kurucusu Tim Schafer, Eurogamer'a verdiği son röportajda Activision patronu Bobby Kotick'e verdi veriştirdi. Son zamanlarda itibari iyice zedelenen Bobby Kotick önderliğindeki Activision'ın daha fazla para kazanma uğruna ellerinden gelen herşeyi yaptığını vurgulayan Schafer, Kotick'e ağır kelimeler sarfetti.
 
    Brutal Legend'ın Activision tarafından yayınlanacağı düşünülürken neden EA tarafından yayınlandığı sorulduğunda Schafer, Kotick için açtı ağzını yumdu gözünü; 

    "O sadece hisse sahiplerine boyun eğer. Bu kadar 'hıyar' olmasına gerek yok, öyle değil mi? Bunu böyle kalleşçe yapmasına gerek yoktu. Farklı bir yol izlenebilirdi. Çünkü ilgilendiği bir şey değildi." dedi ve ekledi:
 
    “[Kotick] oyunları beğenmeme üzerine büyük yatırımlar yapıyor. Bence bu davranış genel olarak hiç iyi değil. Biz bu endüstrinin bir parçası değil miyiz? Örneğin bir kalıp sabun yapılacak, bunun en ucuzu yapılır ya. İşte onun mantalitesi de aynen bu şekilde işliyor. Bu endüstri için kesinlikle iyi biri olduğunu düşünmüyorum. Bir oyun popüler olduğunda onun yumurtlamasını bekleyip, suyunu çıkardıktan sonra sıradakine yönelemezsiniz. Bazı noktalarda yeni bir şeyler yaratmalısınız."
 
    "Umarım farklı bir endüstri seçer. Eminim daha fazla kazandıran bir endüstri seçecektir, onun tutkularıyla örtüşen bir şeye. Silah Endüstrisi?"
 
     Yorum sizlerin...
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Tim Scafer Bobby Kotick DoubleFine Activision
Kratos'un Heykelini Yaptılar Dragon Age 2 Bekleyenler: "Paniğe Gerek Yok"
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mumak

14.7.2010 18:03:42

0
az bile söylemiş dediği gibi umarım bu piyasadan çekilmek zorunda kalır. umarım respawn entertainment özellikle infinityward ın doğal olarakta activision un aklını başından alır

Bernhard

14.7.2010 17:36:20

0
Harika sözler :)

Helsinki Vampire

14.7.2010 16:51:43

+2
Para baronlarından sonra "oyun baronları" ibaresini kuracağım aklına gelmezdi.Oynadığımız oyunları sadece tatlı bir sakız gibi görüp tadı bitince de atmaya yüz tutan kişiler, Schafer'inde dediği gibi: "Kalleştir!" Ağzına ve yüreğine sağlık.

BSC Misafiri

14.7.2010 16:50:50

0
İyi konuşmuş ne diyelim.

ShafakCool

14.7.2010 16:18:19

0
Helal olsun!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız