Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scarlett Johansson, Black Widow Filmi ile Birlikte Yerini Florence Pugh'a Bırakacak

 
Bildiğiniz gibi geçen yıl vizyona giren Avengers: Endgame'den sonra Marvel sinematik evreninde bir dönem bitti. Başlayacak olan yeni dönem ile ilgili de yeni bir bilgi öğrendik.
 
Haberin bu kısımdan sonrası Endgame için spoiler içeriyor. 
 
Endgame filminde bildiğiniz gibi Scarlett Johansson'ın karakteri Black Widow ölmüştü. Yeni dönemin de ilk filmi Black Widow filmi olacak. Geçmişi anlatacağı bilinen filmin, yeni bir dönemi nasıl başlatacağı tam olarak bilinmiyordu.
 
Filmin yönetmeni Cate Shortland'in açıklaması ile birlikte bu sorunun cevabını da almış olduk. Açıklamasına göre; Scarlett Johansson, bu film ile birlikte Marvel evrenindeki rolünü filmde Yelena Belova karakterini canlandıran Florence Pugh'a bırakacak.
 
Yani bir yandan Black Widow'un geçmişini öğrenip Scarlett Johansson'a veda ederken, bir yandan da Yelena Belova karakteri ile tanışıp Florence Pugh'nun evrene eklenişini izleyeceğiz.
 
Black Widow, 6 Kasım'da vizyona girecek. Yakın zamanda da filmin son fragmanının paylaşılması bekleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi black widow vizyon tarihi oyuncular video animasyon konusu ne zaman fragman
Netflix'in Yeni Animesi Transformers: War For Cybertron Trilogy'den Fragman Paylaşıldı Microsoft da Warner Bros. Interactive Entertainment'ı Satın Almakla İlgileniyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Zebercet

7.7.2020 12:50:31

0
Florence Pugh hem çok yetenekli hem de oldukça güzel bir hanım. Önü son derece açık. Ben Marvel filmlerini açıp da izlemiş değilim ama sırf bu kız için izleyeceğim.

iamburak

7.7.2020 11:37:26

0
Umarım linç yemem ama Scarlett Johansson bana göre kötü bir oyuncuydu. Millet internette sırf fiziğini bilmem neyini bahane ederek övüyor ama bana göre mimikleri, his aktarımı çok zayıf bir oyuncu. Yeni oyuncu umarım daha iyi iş çıkarır

BSC Misafiri

7.7.2020 08:56:59

0
Şu filme çok az da olsa hype olan biri var mı ? Var ise neden ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız