Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scalebound'ın Tekrar Geliştirilme İhtimali Yok

 
Microsoft ve Platinum Games ortaklığıyla geliştirilen Scalebound üç yıl önce iptal edilmişti ve iptalinden sonra oyunun geri döneceğine yönelik çok sayıda söylenti ortaya atıldı.

IGN'e konuşan Xbox patronu Phil Spencer bu söylentileri yalanlayarak oyunun gelmeyeceğini doğruladı. Ayrıca Scalebound fikri mülkiyet hakları hala Microsoft'a ait.
 
"Oyun için planladığımız hedefleri yerine getiremediğimiz için biraz üzgünüz. Oyun üzerinde çalışmıyoruz. Platinum Games de çalışmıyor. Scalebound artık hepimizin geçmişte bıraktığı bir oyun. Eğer bazı insanlar hala üzerinde çalışıldığını düşünüyorsa, öyle bir şey yok olmadığını belirtelim."
 
"Platinum Games ve yönetmeni Hideki Kamiya'ya çok büyük saygım var. Aramızda herhangi bir husumet, düşmanlık yok. Onlarla hala konuşuyoruz. Beraber bir şey yapmaya çalıştık fakat yürümedi."

Bu haberin bağlantısı
URL
Scalebound Hideki Kamiya Platinum Games Microsoft Xbox One
MotoGP 20'nin Kariyer Modu Tanıtıldı 3D Bulmaca Platform Oyunu Tin & Kuna PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.4.2020 22:44:13

0
Microsoft oyun işini beceremiyor ama para basarsa satın aldığı stüdyolara alasını yaptırır. Yeni nesilde göreceğiz.

by_endless

2.4.2020 20:11:09

0
Hala insanlar Xbox'un bir konsol olmak istemediğini anlamıyor ya :D birader sen windows kullansan bile o adamlara hizmet etmiş oluyorsun. ha pc de gamepass kullanmışsın ha xbox da ne farkediyor? Adam yolunu oradan bulmuş exclusive ihtiyacı duymuyor ki? Arada gevezelik edenler olursa diye niyetleniyor bir şeylere işte o kadar

BSC Misafiri

2.4.2020 18:42:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Attila the Great Xbox daki exc. kıtlığında en çok beklediğimiz oyunlardan biriydi, sağolsun Microsoft yalan etti bizi. Kaynağı minecrafta aktarmış olabilirler.
Minecraft has its best year ever on mobile earning $110 million. (Sadece mobil) düşün :)

Attila the Great

2.4.2020 17:26:48

+3
Xbox daki exc. kıtlığında en çok beklediğimiz oyunlardan biriydi, sağolsun Microsoft yalan etti bizi. Kaynağı minecrafta aktarmış olabilirler.

William Munny

2.4.2020 17:13:00

0
verin sony'e haklarını yapsın en kralından, insanların içinde ukte kaldı bu oyun, malum microsoft proje batırmakta üstüne yok zaten...

Bugra4129

2.4.2020 17:06:40

0
Ben arka planda işlerin daha değişik ilerlediğini düşünüyorum bu biraz microsoft tarafından olacak ama sanki Platinium games Microsoft u oyalıyormuş gibi iken microsoft yok abi siz yapmayın tamam bırakın diyip oyunu iptal etmeleri ile sonuçlanmış gibi geliyor bana nitekim arada Nier Automata ve diğer Plat oyunları da var ki bu adamlar bazı oyunları çok sıkıcı çok düz yaparken bazı oyunları inanılmaz zevkli ve güzel oluyor ben Microsoft un burda risk almadığını düşünüyorum ki bence burda Phil Spencer ın kesin ve net konusmalarından da anlayabiliriz bunu.

RaiTrQ

2.4.2020 16:03:38

+6
İşler kötü gidince böyle yarı yolda bırakacaksa hiçbir kullanıcısı bunlara güvenmez ki bak sony ps3 neslinde kötüydü geri kaldı dayadı exc.leri müşterileri gördü bu güzelliği ilgiyi uğraşılan emeği öne geçti darma duman etti xboxı sonrasında. MS bu yüzden hep kaybeden olucak hep yarı yolda bırakır sizi

Guest-AEF248198

2.4.2020 15:59:37

+3
Xbox One satışları kötü gidince riske girmek istemediler kaynakları başka tarafa yönlendirmişi olabilirler. Nitekim exc oyun diye bir şeye de gerek yok sen oyuncu dostu olduğun sürece o konsol her türlü satar. Yeni nesil de gelecek oyunlar muhtemelen oldukça güzel olacaktır daha Halo Infinite gibi bir şaheser çıkmamış.

RaiTrQ

2.4.2020 15:45:28

+9
Sen böyle oyun stüdyolarına uyduruk oyunlar yaptırdıkça onları baskıladıkça böyle sorunlar yaşadıkça başarılı olamayacağını hala anlayamadın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Scalebound
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız