Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Savvy Gaming Group, ESL Gaming ve FaceIt'i Satın Aldı

 
 
İsveçli oyun firması Modern Times Group, espor organizasyonu ESL Gaming'i 1,05 milyar dolarlık işletme değeriyle Savvy Gaming Group'a (SGG) sattığını duyurdu.
 
Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu'nun sahibi olduğu Savvy Gaming Group, rekabetçi çok oyunculu teknoloji platformu şirketi FaceIt'i de satın aldı.
 
İki şirket, ESL FaceIt Grubunu oluşturmak için birleşecek.
 
Craig Levine ve Niccolo Maisto'nun eş CEO olarak görev yapmasıyla birlikte, hem ESL hem de FaceIt liderliği yeni şirkette aynı kalacak.
 
ESL'nin kurucu ortağı Ralf Reichert, yönetim kurulu başkanlığı görevine geçecek.
 
ESL, 2000 yılındaki başlangıcından bu yana espor alanında bir öncü olmuştur. MTG, 2015 yılında ESL'deki çoğunluk hissesini 78 milyon € karşılığında satın almıştı. 
 
ESL, 2017'de yeniden yapılanmanın bir parçası olarak birçok işten çıkarma yaptı. Şirket, espor yatırımlarında Intel ile ortaklık kurarak, azınlık hisselerini satın alarak ve büyük espor turnuvaları yaratarak geri dönerken, 2019'da ofislerinin çoğu yeniden yapılandırıldı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamesindustry Savvy Gaming Group ESL Gaming ve FaceIt
GRID Legends'ın Hikaye Modundan 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Unity, Ziva Dynamics'i Satın Aldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız