Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sandbox macera oyunu Henry Halfhead duyuruldu

 
 
Lululu Entertainment, sandbox macera oyunu Henry Halfhead'i duyurdu. Oyunun Steam üzerinden PC için yayınlanması ve ek platformların daha sonra duyurulması planlanıyor. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Oyunda Henry adlı bir karakteri kontrol edeceğiz
 
 
 
Henry Halfhead oyunu içerisinde ulaşabileceğimiz her şeye sahip olma ve kontrol etme yeteneğine sahip Henry adında bir kafayı kontrol edeceğiz. Bu karakter ile beraber farklı farklı sanal alanlara atılabilecek, çeşitli bulmacaları çözebilecek ve etrafı keşfedebileceğiz. Renkli ve ilgi çekici sanat stiliyle ön plana çıkmayı hedefleyen yapım içerisinde tuhaf anlara da şahit olacağız.
 
Komik ve küçük bir kafa olarak oynadığımız bu oyunda hemen hemen her şeyin içerisine girebilecek ve o nesneyi kontrol edebileceğiz. Farklı kafaların yaşandığı oyun içerisinde her nesnenin benzersiz yapısı ve özelliği yer alacak. Farklı yetenekleri keşfedebileceğimiz ve sıra dışı bir deneyim yaşayacağımız oyun içerisinde eğlencelik bir yapı bizleri bekliyor olacak.
 
Henry Halfhead duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Henry Halfhead bulmaca macera
Super Meat Boy'dan ilham alan Dr. Fetus' Mean Meat Machine duyuruldu Keşif platform oyunu Mail Time 27 Nisan'da çıkış yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız