Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samurai Warriors Serisi Sekiz Milyon Satışı Geçti

 
 
Koei Tecmo, Samurai Warriors serisi için yeni bir dönüm noktası olduğunu duyurdu. İlk oyunun çıkışından bu yana, dünya çapında sekiz milyonun üzerinde kopya sattı.
 
Samurai Warriors ilk olarak 2004 yılında çıkış yaptı. Serinin son oyunu Samurai Warriors 5 ise geçtiğimiz günlerde Switch'e geldi.
 
Samurai Warriors 5 Oyunu Hakkında:
 
Yenilenmiş karakter tasarımları ve canlı, resimli bir sanat tarzıyla SAMURAI WARRIORS 5, Sengoku dönemine dalıyor ve dikkatini Nobunaga Oda ve Mitsuhide Akechi'ye yansıtıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Everything Samurai Warriors 5 Koei Tecmo Omega Force
Spec Ops: The Line Yönetmeni, Nine Inch Nails Gitaristi ile Stüdyo Kurdu Pokemon Unite Oyununa Yeni Güncelleme Geldi

chris92

6.8.2021 19:57:53

0
musou mu diyorlar bilmiyorum ama bu tarz hack and slashler bana göre değil nier automata nier replicantı % 100 olarak bitirdim ve çok zevk alarak oynadım ama bunları sevemiyorum nedense.Koeininde bu tarz olarak bir sürü oyunu var keşke bu tarz oyunları bıraksalarda ninja gaiden tarzı nier tarzı oyunlar yapsalar .nioh oynamadım ama belki onuda sevebilirim o zor gerçi yemiyor oynamak .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samurai Warriors 5 ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız