Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samurai Warriors 4 DX PS4 ve Switch için Duyuruldu

 
Koei Tecmo, Samurai Warriors 4 DX'i PlayStation 4 ve Switch için duyurdu. 14 Mart 2019'da Japonya'da 5,800 yen (51 USD) fiyattan satışa sunulacak.

“Samurai Warriors 4 DX” Samurai Warriors 4'ün deluxe sürümü olacak ve içerisinde kostümler, silahlar, kişiselleştirme parçaları, senaryolar, arka plan müziği ve daha fazlası gibi çıkmış 150'den fazla indirilebilir içerik bulunacak.
 
Ayrıca Samurai Warriors 4 DX 15th Anniversary Box duyuruldu. O da 14,800 yen (130 USD) fiyattan satışa sunulacak. İçeriği:
 
- PlayStation 4 veya Switch için Samurai Warriors 4 DX kopyası.
- 64 sayfalık sanat kitabı.
- Soundtrack ve müzik videoları. Samuray Warriors serisinin arka plan müziğine sahip dört CD ve her sahnedeki arka plan müziği ile olay sahnelerini karışımını içeren dört DVD. Her biri özel kasada.
- Önceki Samuray Warriors oyunlarının “Treasure Box” sürümlerinde kullanılan illustrasyonlardan 144 adetlik kartpostal seti.
 
Batı çıkış hakkında şimdilik bir açıklama yapılmadı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Valve Büyük Geliştiricileri Steam'de Tutmak için Oyunlardan Daha Az Pay Alacak SuperNova CS:GO Malta Turnuvası Tamamlandı

Dhalsim

3.12.2018 22:49:31

0
Bir önceki haberdeki tahminler ve temenniler tutmadı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız