Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Samurai Shodown 25 Haziran'da PS4 ve Xbox One için Çıkacak

 
Yayıncı Athlon Games ve geliştirici SNK, Samurai Shodown Amerika ve Avrupa'da 25 Haziran'da PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

Nintendo Switch ve PC versiyonlarının 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkış yapması planlanıyor.

Samurai Shodown'u 30 Haziran tarihinden önce PlayStation Store, Xbox Store veya herhangi bir perakendeciden ön sipariş veren kullanıcılar oyunun Season Pass'ini ücretsiz olarak indirebilecek. Oyun şu anda Xbox Store'da 170,00 fiyattan ön siparişte.

Unreal Engine 4 ile geliştirilen reboot dövüş oyunu, Samurai Showdown V ile orijinal oyundaki olaylar arasında geçecek. 13 tane seriden aşina olunan ve 3 tane de yepyeni olmak üzere toplamda 16 adet karaktere sahip olacak. Ek karakterler çıkış sonrasında indirilebilir içerikler aracılığıyla oyuna eklenecek.

Bir efsanenin dönüşü başlıklı yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Samurai Shodown Samurai Shodown PS4 SNK
Gears 5 Kapak Tasarımı Sızdırıldı PC Gaming Show 2019'un İlk Katılımcıları Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

15.5.2019 00:43:10

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gözlermizi bozmak için mi yapmışlar mk 11'den sonra şu tarz grafikler midemi bulandırıyor
Hahahaha gitmeyin üstüne fazla, 5 yaşında filan herhalde en güzel grafik bunda bunu oynayacağım filan diyor.

Queen Hentai

15.5.2019 00:38:20

0
Konsol versiyonlarından sonra Nesicaxlive 2 sistemine de çıkacaktır (SFV Type-Arcade versiyonu gibi) SFV, KOF XIV (geçte olsa bu iki oyun arcade'e çıktı) SS arcade'e geç geliyor fakat konsollardan pay alıp sonra arcade işletmelerine yoğunlaşıyorlar. Eskiden fighting oyunları ilk arcade'e sonra konsollara gelirdi. Tekken 7'den sonra oyunlar ilk konsollara çıkıp sonra arcade makinelerine çıkıyor. Vay be. Hiç bu durumun yaşanacağını tahmin bile edemezdim.

BSC Misafiri

14.5.2019 20:46:34

+2
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Gözlermizi bozmak için mi yapmışlar mk 11'den sonra şu tarz grafikler midemi bulandırıyor
böyle boş yorumlarda benim midemi bulandırıyor.Beğenmiyorsan yorum yapmak zorunda değilsin ilgi çekmek için.İlle her dövüş oyunu mk11 grafik tarzında olacak diye bir kural yok.Zaten mortal kombat serisinden başka ona benzeyen dövüş oyunu söylesene?En yakın Tekken o bile o kadar değil.Street Fighter bu tarzda eğer onu söyleceksen.Boş boş yorum yapmadan önce diğer dövüş oyunlarının grafiklerine bakıp bir karşılaştırın.

Dhalsim

14.5.2019 19:43:34

+1
SNK firmasına bayılıyorum bizi klasikleşmiş dövüş oyunlarıyla tekrar buluşturuyorlar

BSC Misafiri

14.5.2019 18:19:07

0
Gözlermizi bozmak için mi yapmışlar mk 11'den sonra şu tarz grafikler midemi bulandırıyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Samurai Shodown
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız