Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Salt and Sanctuary Xbox One'a Geliyor

 
Ska Studios, iki boyutlu aksiyon rol yapma oyunu Salt and Sanctuary'nin Xbox One'a geleceğini duyurdu. Xbox One versiyonu 6 Şubat'ta $17.99 fiyattan çıkış yapacak ve oyunun portunu BlitWorks üstlenecek.

Salt and Sanctuary şu anda PlayStation 4, PS Vita, Switch, PC, Mac ve Linux  üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
Oyunun tanıtım yazısı: 
 

Parçalanan, sisle örtülmüş bir adada geçirdiğiniz gemi kazasından sonra kadim harabeler, uyuyan ormanlar ve kasvetli mağaralar boyunca mücadele ederek kurtuluşunuzu arayın.
 
Eşsiz bir karakter oluşturun, silahlanın ve hırslı karakterlerle, tehlikeli ortamlarla ve korkunç yaratıklarla dolu acımasız bir dünyada yola koyulun. Oyunda ilerledikçe yeni silahların ve yeteneklerin izini sürün, oyun tarzınıza uygun ekipmanı dikkatli seçin.
 
Düşmanlarınızı ortadan kaldırın ve daha sert vuruşlar yapmanıza, daha hızı hareket etmenize veya yeni silah türlerini ya da büyülerini kullanmanıza olanak tanıyan yeteneklerinizi artırmak için düşmanların Tuzlarını toplayın. Vahşi şef dövüşlerine, acımasız düşmanlara ve ezici atmosfere sahip olan Salt and Sanctuary'nin vahşi ve zorlu dünyasında elde edilen her kazancın önemi vardır.
 
From Software’in Dark Souls oyunlarından büyük ölçüde esinlenilen Salt and Sanctuary, cezalandırıcı zorluk seviyesi ile derin oynanış sistemlerini birleştirerek mağlubiyetin harika, zaferlerin ise daha da harika olabileceği bir deneyim sunuyor.
 
Xbox One versiyonu duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Xbox One Microsoft Konsol Next gen Xbox TV Kinect
The Occupation 5 Mart'a Ertelendi IEM Katowice 2019 Avrupa Minor Elemelerinde 1. Gün Tamamlandı

Guest-E87629FD5

16.1.2019 21:40:25

+3
Adamlar neredeyse mutfak robotuna dahi çıkarmış, Xbone'a yok sadece. Herkese benden çay, Şakir'e yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox One
+ TAKİBE
AL
47 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız