Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Salt and Sacrifice için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Ska Studios ve Devoured Studios, Salt and Sanctuary'nin devamı olan Salt and Sacrifice için işçiliği ve çok oyunculu modları sergileyen yeni bir oyun videosu yayınladı.
 
Bir zamanlar huzur içinde olan bir krallık, dizginlenmemiş kaosun acımasız tecessüsleri olan ve yavaş yavaş krallığa sızan Büyücü dalgalarıyla kaosa sürüklenir. Ayıplanmaya mahkûm bir kuvvet olan Mimlenmiş Engizisyoncular (Marked Inquisitors), bir kez daha Büyünün varoluşsal tehdidine karşı durmak için seferber olur. Saklı kalmış bir sır, kadim bir imparatorluğu tamamen yıkımın eşiğine götürme tehlikesi arz ediyor.
 
Mimlenmiş bir Engizisyoncu (Marked Inquisitor) olarak, diyarda dolaşan Büyücüleri takip ederek, avlayarak ve yok ederek batı sınırında yolculuk edeceksin. Engizisyona bağlı olabilirsin ama yapacağın seçimler senin elinde.
 
Salt and Sacrifice, 2022 yılının ilk çeyreğinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu macera hikaye aksiyon soulslike 2D pc ps5 ps4
Co-op Hayatta Kalma Oyunu Sker Ritual, PC ve Yeni Nesil Konsollar için Duyuruldu Nobody Saves the World için Multiplayer Tanıtım Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Salt and Sacrifice
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız