Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sakurai, Dragon Quest X'in Online Olmasını Savundu

Dragon Quest X'in grafikleri Wii U'da daha iyi olacak

     Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ın online bir oyun olması serinin bazı hayranlarının tepkisi çekti. Bazı oyuncular online özelliğin oyunun ruhunu bozacağını düşünürken, bazıları ise eski tarzın daha iyi olacağı görüşünde. Genel olarak bu oyuna şüpheyle yaklaşıldığını söyleyebiliriz.
 
     Super Smash Bros'un yaratıcısı ve Kid Icarus: Uprising tasarımcısı Masahiro Sakurai de bu tartışmalara katıldı ve şu sözlerle oyunun online olmasını savundu:

     "Oyunun online olduğunu duyduktan sonra klasik tarzdaki Dragon Quest'in daha iyi olacağını söyleyecek insanların sayısı muhtemelen hiç de az olmayacak. Ancak, oyun endüstrisinde evrimleşen ve aniden değişen oyunlara tolerans gösterilir. Çok beklense bile hep aynı şeyi pazarlamak başınıza bela açabilir. Bu oyun geçmişte çok ses getiren kişiler tarafından hazırlanıyor, yani oyunu büyük bir merakla bekliyorum"

    Bu arada Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes'ta hikayenin tamamını görmek için online olmanın şart olduğunu daha önce bildirmiştik. Şimdi de oyunu online oynamak için aylık ücret ödemek gerektiği Square Enix tarafından onaylandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Square Enix Dragon Quest Wii Nintendo JRPG
FF XIII-2 için "Historiacross" Özelliği Açıklandı Resistance 3'ün İlk İnceleme Puanları Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dragon Quest X: Rise of the Five Tribes ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız