Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sakaguchi, Final Fantasy İsmini Duymak İstemiyor

Hironobu Sakaguchi
 
    Hironobu Sakaguchi, artık Final Fantasy hakkında konuşmak istemediğini itiraf etti. Final Fantasy'nin yaratıcısı 2003 yılında ayrıldığı Square Enix'ten sonra Mistwalker stüdyosunu kurarak Final Fantasy ismiyle bağlarını koparmıştı. Fakat medyanın kendisine stüdyosunun oyunlarından çok Final Fantasy ile ilgili sorular sorması artık Sakaguchi'yi çileden çıkartıyor.
 
    1987'de Final Fantasy'yi yaratarak Squaresoft'u batmaktan kurtaran Sakaguchi, seriye her yeni oyun kattıkça Japonların sevdiği bir firma hâline gelmeyi başarmıştı. Şimdi Mistwalker stüdyosunun lideri olarak The Last Story'nin Avrupa sahnesinde yer alışına tanıklık ediyoruz. BAFTA'da The Last Story ile ilgili konuşan Sakaguchi, artık Final Fantasy ismini duymak istemediğini söyledi ve bu oyun ile ilgili sorular duymaktan bıktığını itiraf etti. Sakaguchi, "Bugün 6 adet röportaj verdim ve Final Fantasy hakkında hiç bu kadar çok soru üst üste sorulmamıştı. O yüzden, gerçekten bunun hakkında konuşmaktan usandım" dedi.
 
      The Last Story, Avrupa çıkışını 24 Şubat'ta Wii'ye özel olarak gerçekleştirecek. Wii'de bir süredir oyun arıyorsanız, bu yapıma kesinlikle göz atmanızı tavsiye ediyoruz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ONM Blue Dragon RPG Mistwalker final fantasy Hironobu Sakaguchi J-RPG Nintendo
Angry Birds: Space Duyuruldu! Final Fantasy Versus 13 PSOne Oyunu Olsaydı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gunofpower

19.2.2012 02:39:14

0
çok ironik, Final Fantasy (Son Fantezi/Hayal) olmuş sana The Last Story (Son Hikaye). demek seriyi devam ettirse böylee bişey yapabilirmiş

shokkul

18.2.2012 23:15:06

+3
2003 yılından sonrada eski FFlerin tadı kalmadı zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Story
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız