Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sacred Serisine Yeni Oyun; Sacred Citadel


    Yoğun bir hayran kitlesine sahip olan Sacred serisi, Sacred 2: Fallen Angel'in ardından kayıplara karışmıştı. Sacred 2: Fallen Angel'in çıkışının ardından seriye hem bir ek paket, hem de yeni bir oyun duyurulsa da bu duyurulardan haber alınamamıştı. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Sacred serisi, yeni bir oyun duyurusuyla karşımızda.
 
   Geçtiğimiz günlerde Deep Silver ile anlaşan ilomilo yapımcısı Southend Interactive, Sacred Citadel'i duyurdu. Bir videoyla birlikte yapılan duyurudan anladığımız üzere Sacred Citadel, önceki oyunlardan biraz daha farklı yapıda olacak. Hem grafik, hem oynanış açısından farklılığa gidilen Sacred Citadel, 2013'te PC, PS3 ve X360 adına indirilebilir olarak sunulacak.
 
Farklılıkları merak ettiyseniz sizi aşağıya alalım;
 

Bu haberin bağlantısı
URL
sacred sacred citadel southend interactive deep silver
Everquest 2' İçin SOEmote Özelliği Aktif! MoP'dan Galleon Hakkında Yeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xmayus

9.8.2012 02:29:10

0
Sacred i ilk oyunundan beri takip ediyorum hack'n slash türüne güzel bir alternatif . Her nekadar bug diyarı olsada benim için yeri ayrıydı. Videodan sonra hayal kırıklığına uğradım yapısı tamamen değişmiş 2 boyutlu bir oyun olmuş eski tadı verceğini sanmıyorum bekleyip görücez.

mexican23

8.8.2012 17:23:16

0
çıkışına çok var ama oynanış eğlenceli görünüyor bayağı :)) ayrıca sacred 2 için ek paket çıktı diye biliyorum ben fire and ice olması lazım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sacred Citadel
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız