Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S.T.A.L.K.E.R. 2 Duyurusu Neden Erken Yapıldı?

 
   S.T.A.L.K.E.R. 2 yaklaşık iki hafta önce sürpriz bir şekilde resmi olarak duyuruldu ancak oyun hakkında ne bir bilgi ne de bir video ya da ekran görüntüsü paylaşıldı. Sadece oyunun üç yıl sonra çıkış yapacağı açıklandı.

   Görünüşe göre S.T.A.L.K.E.R. 2 duyurusunun bu kadar erken yapılmasının altında yatan sebep ortaya çıktı: Yayıncı bulmak.
 
   Rus bir YouTube kanalının podcast'ine konuk olan Epic Games Yayıncılık Stratejisi Direktörü Sergey Galyonkin tarafından belirtilene göre, geliştirici GSC GameWorld medyanın ilgisini çekmek ve bir heyecan yaratarak E3 2018 esnasında bir yayıncı kuruluşu ile anlaşmak için S.T.A.L.K.E.R. 2 erkenden yapmış.
 
   Sergey Galyonkin, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin henüz doküman aşamasında yani yapım sürecinin daha çok başlarında olduğunu ve orijinal S.T.A.L.K.E.R ekibindeki bazı kişilerin yeni oyunun yapımında da yer aldığını söyledi.

   Sergey Galyonkin, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin geliştirme sürecine dahil değil. Bu bilgileri GSC GameWorld'ün oyunun geliştirilmesinde kullanılacak Unreal Engine oyun motoru lisans anlaşması vasıtasıyla kurdukları iletişim sayesinde öğrenmiş.

   S.T.A.L.K.E.R. 2, 2021'de çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG24/7 fps pc ps3 xbox 360
Famitsu İnceleme Puanları: Sayı 1539 Team Sonic Racing Duyurusu Sızdırıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

xX.3B.Xx

30.5.2018 20:06:14

0
Stalker 2'nin gelecek olması beni çok mutlu etti ama 2021'e kadar kim öle kim kala. E3'de sağlam bi oyuniçi video görürüz inşallah.

BSC Misafiri

30.5.2018 19:35:30

0
Rus yapımı oyunlarda ki o farklı havayı seviyorum. Dünyayı farklı görmelerinden midir bilmem ama atmosfer de diğer oyunlara göre daha kasvetli daha karanlık duruyor. Ve hikaye daha bir ağırdan ilerliyor hep. Gelsin 2021 çok uzak 2020 olsaydı

Manhunt Three

30.5.2018 18:25:29

0
Çok güzel bir strateji umarım beklentimizi karşılar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız