Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"SMG 2'deki Haritalar Klasik Mario Bölümleri Gibi"

mariogalaxy22
 
    Shigeru Miyamoto, Haziran ayına göz kırpan Super Mario Galaxy 2'nin önceki oyunda gördüğümüz kendine has Mario Galaxy dünya haritaları yerine geleneksel Mario dünya haritalarını benimseyeceğini belirtti. 
 
    Nintendo patronu: “Dolaşması daha rahat olan Super Mario World veya New Super Mario Bros. Wii haritalarına benzer alanlar görebileceğinizi düşünebilirsiniz" diye konuştu ve sözlerine şöyle devam etti:
 
    “Oyuncuların haritalar arasında kaybolmaktansa aksiyonun keyfine odaklanmalarını istiyoruz. Bunun mümkün olduğunca rahat ve kolay olması için gayret gösteriyoruz."
 
“Fakat oyuna toplanması için epeyce yıldız katacağımızdan ve oyuncular için tüm yıldızları toplamak en zor hedef olacağından oyunda sırada nereye gidileceği ve kalan yıldızları toplamak için nereye geri dönülmesi gerektiğini anlamak zor bir durum olacağından bu konuya da kolaylık getirmek istiyoruz."
 
    Böylelikle 2. Mario Galaxy'de ilk oyundaki bölümlerden farklı şeyler göreceğimiz bizzat Nintendo patronu tarafından açıklanmış oldu... Bakalım 2. oyunda neler ile karşılaşacağız?
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak action nintendo wii nintendo Super Mario Galaxy 2 miya
İlk Ücretli ME 2 DLC'sinin Fiyatı Belli Oldu Settlers 7 Demosu Çıktı, Daha İndirmediniz mi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Super Mario Galaxy 2
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız