Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S2: Son Silah'ın Yeni Güncellemesi Yolda


     S2 – Son Silah’tan Haber Var!

     31 Mayıs’ta Kapalı Betası açılarak Türk MMOFPS severlerle buluşan S2 – Son Silah, oyuncular tarafından heyecanla karşılandı. Kapalı betanın bitmesiyle birlikte sıralamada ilk 10’da yer alan oyuncuların çeşitli hediyelerle ödüllendirildiği oyunda bir haftanın ardından açık beta sürümüne geçildi.

     Kapalı betada yapılan büyük etkinliğin bir yenisi de açık betayla birlikte başladı. Ödüllü turnuvalarla arka sokakların en iyilerini er meydanına davet eden S2, 23 Haziran’da turnuvalara start verdi. İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yapılan S2 İnternet Kafe Etkinlikleri oyuncular tarafından büyük ilgi gördü. 23 Temmuz’a kadar sürecek olan turnuvaların ardından tüm kafe birincilerinin birbirlerine meydan okuyabileceği bir büyük etkinlik daha yapılacak.

     Tarihin arka sokakları S2’de canlanıyor!

     Kafe turnuvalarının ve günlük oyun içi etkinliklerinin tüm hızıyla devam ettiği S2 Son Silah’tan, oyuncuları heyecanlandıracak yeni haberler var. Ramazan ayı ile birlikte S2’ye üç yeni harita ve dört yeni silah geliyor.

     İstanbul’un en bilinen tarihi mekânlarından birisi olan ve hiçbir zaman eskimeyen Kapalıçarşı da bu yeni haritalardan birisi. Kapalıçarşı’nın labirenti andıran yolları, çıkmaz sokakları ve daha önce görmediğiniz gizli bölmeleri, S2 Son Silah’da canlanıyor. Oyun etkileşiminin üst seviyede olduğu haritada, logar kapaklarını patlatarak Kapalıçarşı’nın gizli bölümlerine erişirken, kubbelerin iç kısmında bulunan zincirlere bağlı yerler de yıkılabiliyor.

     Bunun yanında Kum Fırtınası haritası ile kumların içinde zorlu savaşlara başlanırken Su Altı haritasında da bıçak ve türevi silahlarla aksiyona 2 kat heyecan ekleniyor. Ramazan ayında S2 Son Silah’daki yenilikler bunlarla sınırlı değil. Ödüllü özel etkinliklerden, turnuvalara, yeni içeriklerden, harita çalışmalarına kadar birçok sürpriz çok yakında S2 Son Silah’da.
 
Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
S2: Son Silah MMO-FPS Joy Game PC
Battlefield 4 Beta İçin Medal of Honor Şart Değil Resident Evil: ORC İçin Başarılı Bir Kısa Film
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Neqra

19.7.2013 19:05:41

0
Bısey sorucam Promo kodlar halen geçerlimi ?

Blue Dragon Ready

19.7.2012 22:31:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri Oyun berbat..
+1 .

Vernon Schillinger

19.7.2012 00:22:48

-1
oyun berbat değil aslında.İnsanımız berbat.Gidin bir eve ve o evde 7 8 yaşında çocuğun odasında bir bilgisayar ve birde internet bağlamışlar bu çocuğa ve sabahtan akşama kadar böyle oyunlar oyuyorlar.sorun ailelerde aslında.

Watch07

18.7.2012 19:39:04

0
Oyunun Tek Eksiği Koşma.

LoKRazieL

18.7.2012 19:08:14

0
.nes oyunları bile daha çok sarar bu oyundan... :D

xenferious

18.7.2012 18:32:00

0
yani hexen 2 oynarım bunu oynamam. o derece ya.

Ahayri

18.7.2012 18:01:37

+1
Oyun berbat..

CrazyToones

18.7.2012 16:59:25

+2
Oyun doğru ellerde çok güzel yerlere gelebilir ama işin içinde Joymax var.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S2: Son Silah
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız