Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Russo Kardeşler MCU'da Olmayan Karakterlerden En Çok Wolverine'i Görmek İstiyorlarmış

 
2008 yılında Iron Man filmiyle Marvel Sinema Evreni'ne giriş yapan Disney, bu yıl Avengers Endgame ile bir devri bitirmişti. Bu geçtiğimiz 11 yılda çok popüler ve sevilen karakterlerin bazılarını Marvel'ın sinema evreninde görememiştik. Bunun sebebi hepinizin bildiği üzere Deadpool, X-Men ve Fantastik Dörtlü gibi isimlerin haklarının FOX'ta olmasıydı. Geçtiğimiz yıllarda Disneyi'in FOX'u satın almasıyla birlikte artık tüm Deadpool, Fantastik Dörtlü ve X-Men'i Marvel'ın kendi sinema evreninde görebileceğiz. Bu karakterlerin nasıl ekleneceğini, hangilerinin ekleneceğini ve ne zaman ekleneceğini merak ederken, daha önce MCU'da yönetmenlik yapmış olan Russo Kardeşler en çok hangi karakteri görmek istediklerini açıkladılar.
 
Reddit'te yapılan soru - cevap etkinliğinde; Russo Kardeşler, "En çok Wolverine'i görmek istiyoruz." tarzı bir açıklamada bulundular. Wolverine karakterinin popülerliği düşünülünce Disney'in bu karakteri kendi evreninde gösterme durumuna kesin gözüyle bakabiliriz. Şimdi bizlerin en çok merak ettiği konu ise Wolverine'i kim oynayacak?
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant wolverine mcu disney russo kardeşler
PES 2020 Bir Takımın Lisansını Daha Aldı 4A Games Yeni Metro Oyunu Üzerinde Çalışıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız