Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ron Gilbert'in Yeni Projesi Şekilleniyor!


     Başta Maniac Mansion ve Monkey Island gibi oyunların yaratıcılarından biri olmak üzere Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure gibi birçok başarılı projede de yer alan Ron Gilbert, yeni bir oyun üzerinde çalışıyor.
 
     Her ne kadar bu oyunun resmi duyurusu henüz gerçekleşmese de Gilbert, Double Fine çatısı altında yeni projesini şekillendirmeye devam ediyor. Oyun hakkında herhangi bir bilgimiz yok iken ünlü yapımcı oyuna ait ilk bilgileri de yayınladı. Oyunda yer alan iki oynanabilir karaktere ait görüntüleri paylaşan Gilbert, daha fazla ipucu veremeyeceğini de sözlerine eklemiş.
 
     Karakter tasarımlarına bakacak olu ise gene retro bir oynanış ile karşılaşabiliriz. Gilbert'in bu projenin aklında uzun süredir olduğunu belirttiğini de hatırlatalım. Karakterlere aşağıdan göz atabilirsiniz.
 

 

Bu haberin bağlantısı
URL
The Secret of Monkey Island Monkey Island Monkey Island 2 Special Edition : LeChuck's Reveng PC Xbox 360 iPhone Mac PS3 Lucas Arts
3DS Circle Pad Pro, Bu Tarihte Avrupa'da Pong'un Duyurusu Üzerinden 39 Yıl Geçti

wictoRy

30.11.2011 14:36:55

0
arcade olacak gibi, sarmaz :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız