Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe, Konsollar ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Atari, geliştirici Graphite Lab ve Nvizzio Games, RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe'ü PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Switch ve PC için duyurdu. Bu oyun, Switch ve Epic Games Store üzerinden PC için yayınlanan RollerCoaster Tycoon Adventures'ın güncellenmiş versiyonudur. 
 
Atari başkanı ve CEO'su Wade Rosen bir basın açıklamasında, "RollerCoaster Tycoon, son yirmi beş yıldır bir RollerCoaster Tycoon oyunu oynayan on milyonlarca kişiyle şimdiye kadarki en sevimli video oyunu serilerinden biridir. Rollercoaster Tycoon Adventures'ın bu güncellenmiş lüks sürümünü konsol ve PC'deki hayranlara sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz." dedi. 
 
Oyuncular, kendi eğlence imparatorluklarını oluşturmak için üç farklı oyun moduna sahipler: Heyecanlı Macera Modu, zorlayıcı Senaryolar ve açık Özgür Mod. 120’den fazla harika çılgın gezinti, restoran ve mağaza parkların göz alıcı bir aksiyonla patlamasını sağlayacak ve sezgisel hız treni tasarlayıcı sayesinde oyuncular kolaylıkla; vahşi, ölüme meydan okuyan hız trenleri tasarlayacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe pc PS5 PS4 Xbox series switch
Transformers: EarthSpark – Expedition, Konsollar ve PC için Duyuruldu Yeni Indiana Jones Oyunu Xbox Konsoluna Özel Olacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız