Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Sword of the Necromancer: Revenant Duyuruldu

 
 
Grimorio of Games, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için Sword of the Necromancer'ın devamı niteliğindeki 3D aksiyon RPG oyunu Sword of the Necromancer: Revenant'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Yeni oyun, eğlenceli bir Sword of the Necromancer deneyimi sunmak için geliştiriliyor. Bunun yanı sıra orijinal mekaniğini koruyor ve bu mekaniği daha geliştirilmiş bir şekilde oyunculara sunuyor. 
 
Sword of the Necromancer: Revenant, zindan tabanlı bölümleri olan üçüncü şahıs 3D aksiyon rol yapma oyunu. Bu oyunda düşmanlarınızı bir kez daha canlandıracak ve yanınızda savaşmalarını sağlayacaksınız.

Tamamen yenilenmiş bir savaş ve yoldaş sistemi ile kıtayı dolaşın, Kutsal Euda Şehri'ni eski ihtişamına kavuşturun ve dünyayı saran uğursuz tehdidi alt edin.

Eski zamanların unutulmuş kahramanları olan Revenant'ların güçlerini toplayın ve Necromancer'ı tamamen ortadan kaldırmak için küçük bir ölü ordusu yaratın.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ryo aksiyon macera Sword of the Necromancer: Revenant
Gearbox Entertainment Company, Lost Boys Interactive'i Satın Alıyor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

7ender

22.4.2022 21:56:24

+1
Duyurulan her oyun PS4 ve One konsollarına da geliyor. Bu gidişle yeni nesile geçiş yapamayacağız..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız