Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Guns Undarkness, PC için Duyuruldu

 
 
Shoji meguro, PC (Steam) için RPG oyumu Guns Undarkness'ı duyurdu. Bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Guns Undarkness, "Persona" ve "Shin Megami Tensei" serisinin bestecisi ve yönetmeni olarak bilinen Shoji Meguro'dan oyunculara sunulacak olan ve gizlilik öğeleri barındıran bir RPG oyunudur. Bir nükleer savaştan sonra harap olmuş bir dünyada, PMC'ye (Özel Askeri Şirket) üye oluyorsunuz ve takımınızla birlikte çeşitli görevler icra ediyorsunuz.
 
Hikaye 2045 yılında, bir PMC'ye (Özel Askeri Şirket) üye olduğunuz ve takımınızla birlikte görevler yürüttüğünüz, nükleer savaştan sonra harap olmuş bir dünyada geçiyor. Şiddetli savaşların ortasında kalan kahramanlar, insanlığın refahı için uğraşıyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu rpg aksiyon macera
COGEN: Sword of Rewind'ın Demosu Yayınlandı League of Legends 2021 Dünya Şampiyonu Edward Gaming!

romedon

8.11.2021 08:53:53

0
adamları dandirik oyun kültürüne okadar alıştırmışlar ki böyle ps2 den hallice ilk ps 3 oyun graikli oyunları 2022 yılında hala milletine yediriyorlar.Onlarda afiyetle yiyor. Ne güzel bi mekanik var ne iyi grafik. İyi bir hikayesi olacağını da düşünmüyorüm. Bir de bunlara 60 dolar fiyat çekiyorlar. Bakıyosun bi rdr de 60 dlar gow da 60 dolar. Eğer rdr 60 sa bunların 10 dolar olması gerek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız