Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rogue Warrior Sessiz Sedasız Piyasaya Çıktı

Fazla reklamı yapılmayan oyunun satış rakamlarını şimdiden merak ediyoruz.
Bethesda Software'ın duyurusunu yaptığı ve hakkında çok az bilgi yayınladığı Rogue Warrior, tam anlamıyla sessiz sedasız raflardaki yerini aldı.
 
Rebellion firmasının yapımına imza attığı oyun ilk olarak E3 2006'da duyurulmuştu. Duyurusunun ardından uzun süre sessiz kalan ve çok az bilgi yayınlanan oyun bugün Avrupa'da oyunseverlerin karşısına çıktı.
 
Bu sessizlikten pek memnun olmayan Bethesda, gidişattan memnun olmamış olacak ki oyunun piyasaya çıkışını basın bülteni ile oyunseverlere sundu.
 
The Wirestler filmi ile Oscar'a aday olan Mickey Rouke'nin de oyuna yer alan karaktere sesiyle can verdiğini de hatırlatalım.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Rogue Warrior Bethesda Fps action
Last.fm 1 Milyonu Devirdi Duke Nukem Forever'dan Yeni Görseller
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

0LDB0Y

30.11.2009 08:47:52

0
Oynadım Bu Oyunu, COD MW2 den Sora atari oyunu gibi geldi Grafikler Ses Oynanabilirlik VS Herşeyiyle tam anlamıyla Rezalet bi oyun

Mertcan.

29.11.2009 12:23:07

0
Gerçekten çoğu sitede haberine bile denk gelmedim , hiç reklamı yapılmadı , halbuki güzel bir oyun sayılabilir ve iyi pazarlanması gerekirdi emeklerinin boşa gitmemesi için , bakalım inşallah iyi satış rakamlarına ulaşabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rogue Warrior
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız