Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'te Hilecilere Darbe


    Rocket League'te "ranked" maçlara oldukça büyük önem veren oyuncular var. Yine de sıralamada yükselmek öyle kolay değil. Durum böyle olunca bazı oyuncular hileye başvurmaya başlamışlar.
 
    Oyundaki Wasteland gibi diğerlerinden daha zorlayıcı ve farklı taktik gereken haritaların dosyalarını silen oyuncular bu sayede maçlara girmiyorlar. Sadece kendi istedikleri haritalarda oynayınca yükselmek daha kolay oluyor.
 
    Şimdi geliştirici Psyonix bu tür hilelere başvuran oyunculara ceza vermeye başladı. Eğer siz de böyle bir yönteme başvurduysanız Steam'de dosyaları kontrol ettirip eksik haritaları tekrar yüklemelisiniz. Unutmayın Wasteland gibi haritalarda rakipleriniz sizinle aynı koşullardalar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak rockpapershotgun rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
Korku Oyunu "Layers of Fear"a Resmi Türkçe Dil Desteği Call of Duty: Black Ops III'ün Uygun Fiyatlı ve Eksik Bir Sürümü Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

0quz28

17.2.2016 19:25:27

0
Wasteland haritasını neredeyse kimse sevmiyor büyük oyuncuların videolarını izlerim arada low5ive gibi bu adamlar rank maçında olsa bile Wasteland gelirse direk oyundan cıkıyorlardı o derece siz düşünün o haritanın tuaf bi dengesizliği olduğu kesin

qqqqrpppp

17.2.2016 19:04:32

0
5 el bu map geliyor 1 el diğerlerinden kalradyalının dediği gibi.eğimden dolayı direk kale önüne geliyor top.ardarda defalarca gelmesi sinir bozucu cidden

llCampeR

17.2.2016 10:54:34

+1
bence 2-3 harita daha eklense daha güzel olur ezbercilik değil oyunculuk önemli

Kalradyalı

17.2.2016 10:45:43

+1
Valla Wasteland'i normalde severek oynardım ancak rank maçlarına da eklendikten sonra işin şeyi çıktı. Sürekli bu map gelmeye başladı ve çok dengesiz. Eğer buna bir çözüm bulmazlarsa bazı oyuncularını kaybedecekler orası net. Arkadaşın dediği gibi map seçme özelliği olsa iyi olabilir mesela. Çünkü Wasteland haritasının yetenekle falan alakası yok. Şanslı olan kazanıyor.

Kamil93

17.2.2016 10:06:02

+1
Keşke şu oyuna da CS GO'daki gibi maç aratma esnasında haritayı seçme seçeneği gelseydi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız