Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rocket League'in Koleksiyoncu Sürümü Çıktı

   Mütevazi bütçesi ve futbol topu ile arabayı birleştirerek çok eğlenceli bir yapıyı oyunculara sunarak büyük ses getiren Rocket League için tüm DLC'lerin içerisinde olduğu, hatta ekstradan 4 adet yeni araba modelinin bulunduğu bir koleksiyoncu sürümü çıkacak. 
 
   Öğrenmesi çok kolay ama ustalaşması çok zor olan oyunu arkadaşlarınızla beraber multiplatform desteğiyle de oynayabilirsiniz. Çıkış videosunu aşağıdan izleyebileceğiniz oyuna eğer hala sahip olmadıysanız, bütün araçları da alabileceğiniz bu paket sizin için güzel bir fırsat. 

Bu haberin bağlantısı
URL
rocket league Psyonix sony playstation 4 yarış futbol eğlence
FIFA 16 ve FIFA 17'nin Grafikleri Juventus Oyuncuları Üzerinden Karşılaştırıldı Hayatta Kalma Oyunu The Other 99, 25 Ağustos Tarihinde Erken Erişime Açılacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

cansev07

6.7.2016 07:26:18

0
Bunu yapacaksan oyun ilk çıktığında yap ta bir anlamı olsun. Oyunu aldım 2 3 tane de dlc aldım collectors edition fiyatını buldu zaten. Şimdi onu neden alayım? Oyun güzel eyvallah ta bu işi saçma buldum. Ha yeni alacak olanlar iyi birşey. Ama daha önceden alanları da düşünmeleri lazımdı.

qqqqrpppp

5.7.2016 16:42:21

0
cross platform olmasının hiçbir olayı yok.platformlar arası maçlara davet edemiyorsunuz arkadaşlarınızı. sadece özel maç oynanabiliyor.

bkaakco

5.7.2016 16:36:03

+2
Gerçekten zor ama bir o kadar da zevkli oyun. Başka bir oyun olsa silip atardım, ancak bu oyunu pek beceremesem bile zevkle oynuyorum.

senjido

5.7.2016 14:17:11

0
kontrolleri kolla bile zor bir oyun.

R-10

5.7.2016 12:44:54

+1
Hayatımda oynadığım en zevkli oyundur kendisi.Oynamayanlar varsa çok şey kaçırıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rocket League
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız