Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band Serisinin Paylaşım Sistemi Rock Band Network Kapatıldı

   
      Rock Band oyuncuları Rock Band Network adlı sistem üzerinden kendi parçalarını birbiriyle paylaşabiliyorlardı. Bünyesinde 2121 şarkı bulunduran bu sistem dört yıllık hizmet süresinin sonuna geldi.
 
     Geliştirici ekip Harmonix, yayınladığı açıklamayla bu sistemin kapatıldığını duyurdu. Ekip böyle bir sistemdeki şarkıların oyun için çıkan resmi DLCleri gölgede bırakacağını hiç düşünmediklerini söylerken 2013'den beri Rock Band Network'ün teknik hatalardan geçilmediğini kabul etti.

     Rock Band Network üzerinden paylaşım yapılamayacak ancak sistemde yer alan parçalar indirilebilir olarak kalacak. Son olarak firma bu sistemin kapanmasının Rock Band'in sonu olmadığını ve Harmonix'in Rock Band serisi için sürekli yenilikler düşündüğünü söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak eurogamer.net müzik electronic arts ps3 wii xbox 360
Jennifer Hale'in, The Long Dark'da Seslendirdiği Karakter Oynanabilir Olacak Farming Simulator 15'in PC Sürümünün Çıkış Tarihi Duyuruldu

BSC Misafiri

19.9.2014 17:45:00

0
Rock Band 4 getirirler mi acaba Xbox One için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band: The Beatles
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız