Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RockHippo, MicroVolts için Steam ile Anlaştı

MicroVolts ve Brawl Busters, Steam’de Sunulan Yeni ve Gelişen Ücretsiz Oyunlar Listesinde Yer Alıyor.

     Markham, Kanada 31 Temmuz 2011 – Rock Hippo Productions Ltd. bugün, iki popüler ücretsiz oyunu MicroVolts ve yeni Brawl Busters’ı dağıtmak için Valve’in Steam platformuyla resmi ortaklık kurduğunu açıkladı. Her ikisi de aksiyona dayalı olan bu oyunlar çok yakında Steam kullanıcılarının kullanımına hazır olacak ve dünya çapındaki geniş bir kitleye Steam’in güçlü topluluk özelliklerinin tüm heyecan verici ayrıcalıklarını sunacak. Steam bu yaz ücretsiz oyunlara ev sahipliği yapmaya başladı ve oyuncular kitaplıklarına iki kaliteli oyunu daha ekleyebilecek.

     Rock Hippo Productions Başkanı ve CEO’su Howard He “MicroVolts ve Brawl Busters’ın yaşattığı online deneyim, oyunları Steam için uygun kılıyor ve platformda sunulacak ilk ücretsiz oyunlar arasında olmak bizi çok heyecanlandırıyor. Bu oyunları milyonlarca Steam kullanıcısına tanıtıp, Steam’in sağladığı kullanım kolaylığıyla oyunlarımızın sunduğu tüm eğlence, heyecan ve aralıksız aksiyonu denemeleri için sabırsızlanıyoruz,” diyor.

     MicroVolts Hakkında

     MicroVolts hızlı, üçüncü kişi nişancı aksiyon sunuyor ve oyuncuları, yıllardır arka bahçemizde fark edilmeden süregelen gizli bir savaşta birbirleriyle karşı karşıya getiriyor. İlk oyuncağın ne zaman ve nerede savaş ilan ettiğini kesin olarak bilen yok ama, söylentilere göre ayaklanma kod adı MicroVolts olan dört orijinal sınırlı sayıda figür ile başlamış. Savaş hatları, bundan kısa bir süre sonra, Naomi, Knox, Pandora ve C.H.I.P.’e –prototipler- sonsuz sayıda modifiye versiyon katıldığında, çizildi. Şu anda, dünyanın her yanında oyuncak figürleri değerli batarya kaynakları ve Micro World’ün egemenliğini kazanmak için topyekun bir savaşa girdi. Tek yapabileceğimiz, yollarından çekilmek ve şampiyonun ilan edilmesini beklemek! Bir ton silah, yepyeni karakter tasarımları ve uzun bir özelleştirme özellikleri listesi sunan MicroVolts ücretsiz oyunlar dünyasına yepyeni bir soluk getirmek üzere tasarlandı.

     Oyun modelleri Herkes için Ücretsiz, Deatmatch (Ölüm maçı) takım savaşı, Itemmatch madde savaşı, Bataryayı Alma ve oyuncak konseptiyle tasarlanmış çeşitli haritaların bulunduğu çok daha fazlasını içeriyor. Oyuncular yakın zamanda çıkan yepyeni bir harita yani Magic Paper Land (Sihirli Kağıt Ülke), yeni silahlar ve savaşı kızıştıracak Pembe Puanlı Bikini gibi yaz eşyalarını içeren Yaz Yüklemesi’ni de kullanabilir. Daha fazla bilgi için, www.MicroVolts.com sitesini ziyaret edin.

     Brawl Busters Hakkında

     Brawl Busters, eşsiz bir üçüncü kişi görüşünde rekabetçi ve işbirlikçi savaş modları sunan bir oyun. Basit ve sezgisel kontrolleriyle, bu alması ve oynaması kolay oyunda takım stratejisi bir zorunluluk, çünkü oyuncular birbirlerine karşı savaşıyor ya da bilgisayar kontrollü düşmanlara karşı takımlar kuruyor.

     Oyuncular Vurucu, Ataş Savaşçısı, Sarsıcı, Boksör ve son olarak Hücumcu olmak üzere beş eşsiz karakter sınıfıyla karşılaşacak. Oyun, imzası haline gelen şık görsel tarzıyla, tonlarca heyecan verici harita ile beden tipi, cinsiyet, silahlar ve kostümler ve aksesuarların yanında, silahları ve kostümleri yeni becerilere yükseltme becerisi sunacak. Brawl Busters yoğun bir eğitim modu, mücadele misyonları, lider panoları ve sürekli istatistik izleme özelliği de sunacak.
 
                                                                                                                   Basın Bülteni
 

Bu haberin bağlantısı
URL
MicroVolts Rock Hippo MMO-TPS PC
Unreal Engine Mario SSF4: Arcade Edition ver 2012 Geliştiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
MicroVolts
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız