Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Robin Hood Evreninde Geçen Nocked! True Tales of Robin Hood Piyasaya Çıktı

 
Belki hiçbir zaman çok fazla rağbet gören bir tür değildi ancak özellikle günümüzde oynanış alışkanlıklarının ve grafiklere verilen önemin artmasıyla metin tabanlı oyunlar iyiden iyiye gündemden düştü.
 
Buna karşın türün hayranlarını kendine çeken yapımlar gelmiyor değil. 
 
Robin Hood evreninde geçen ve Sherwood Ormanı'nın ünlü hırsızının sırlarını açığa çıkarmaya çalıştığınız oyunun PC versiyonu için tam 100.000'den fazla kelime ve yeni oynanış mekanikleri eklendi.
 
Eğer siz de iOS versiyonunu pas geçtiyseniz ve metin tabanlı oyunlara ilgiliyseniz buraya tıklayarak Steam versiyonuna göz atabilirsiniz. Oyun 23 Temmuz'a kadar çıkışının şerefine %15 indirimle ve 27,20 TL üzerinden satışa çıkmış durumda. 
 
Oyunun tanıtım yazısı: 

  
Nocked! True Tales of Robin Hood sizi dünya tarihinin en karizmatik ve haşarı hırsızı Robin Hood'un kontrolünü elinize veriyor. Metin tabanlı bu macera oyununda, hikayenizin sonunu sadece ve sadece siz belirleyeceksiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
nacked robin hood
Fallout 3'te Süper Mutanta Dönüşebileceğiniz Mod Geliştirildi Ve Yapımcıdan Yanıt Geldi: Cyberpunk 2077'de Lady Gaga Olacak mı?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nocked! True Tales of Robin Hood
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız