Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Robert Downey Jr.'ı Marvel Sinematik Evreni'nde Tekrar Göreceğiz

 
Disney'in yarattığı Marvel Sinematik Evreni'nin 3. fazı bildiğiniz Endgame filmiyle bitirilmişti. 4. faz Scarlett Johansson'ın başrolde oynadığı Black Widow filmiyle başlayacak. Bu film hem Scarlett Johansson'a hem de Black Widow için bir veda filmi olacak. Black Widow ise şu ana kadar izlediğimiz filmlerin daha öncesini anlatacak yani Black Widow'un gençliğini. Haberin devamı Avengers: Endgame filmini izlemeyenler için spoiler olacaktır.
 
Black Widow filminin beyaz perdede boy gösterme tarihi yaklaşırken filmden yeni bir bilgi paylaşıldı. Bildiğiniz gibi Avengers: Endgame filmiyle Marvel Sinematik Evreni'ne akıllarda kalacak bir şekilde veda eden Robert Downet Jr. yani Iron Man, Black Widow filminde olacak. 
 
Eski filmlerden bir görüntü mü izleyeceğiz yoksa kısa bir ekranda görünme mi olacak tam olarak bilmiyoruz ancak kısa da olsa Iron Man'i tekrar beyaz perdede görecek olmak gayet sevindirici bir haber. Marvel'la özdeşleşmiş olan After Credits sahnesinde bir sonraki filme yapılacak olan göndermede Iron Man'i görme ihtimalimiz yüksek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Robert Downey Jr. Iron Man Marvel Disney Black Widow
The Outer Worlds'ten 20 Dakikalık Yeni Oynanış Videosu Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (17 - 20 Eylül)

matador_mirkhan

16.9.2019 21:42:27

0
Spoiler içerir yorum!!!! 2 merhumun son raksı...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız