Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

River City Saga: Three Kingdoms 16 Aralık'ta Switch'e Çıkış Yapacak

 
 
Yayıncı Arc System Works ve geliştirici APlus Games, River City Saga: Three Kingdoms'ın Switch versiyonunun 16 Aralık'ta Japonya'da Nintendo eShop üzerinden çıkış yapacağını duyurdu. Daha önce duyurulduğu gibi, River City Saga: Three Kingdoms'ın PlayStation 4 ve PC (Steam) sürümleri Nisan 2022 veya sonrasında piyasaya sürülecek.
 
Arc System Works, oyunun “Record of Three Kingdoms Heroes: Red Cliffs Chapter” adlı modu hakkında da bilgi paylaştı. Bu dört oyunculu co-op modu, basit kontrollere ve heyecan verici savaşlara sahip olacak. Oyuncular, her aşamada ortaya çıkan düşmanları yenmeli ve ardından bir patron savaşına hazırlık yapmalı. 
 
River City Saga: Three Kingdoms'da, Kunio-kun serisinin karakterleri Sangokushi dünyasında koşuşturacak. Tarihsel bir dönemi yansıtan oyun, oyunculara Üç Krallığın diğer krallıklara meydan okuduğunu görecek. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera strateji mücadele
PUBG Mobile, YouTube Premium ile İş Ortaklığı Yapıyor Fall Guys 6. Sezon için Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
River City Saga: Three Kingdoms
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız