Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ritmik Shooter Oyun Audica'nın PS VR Sürümü Bugün Yayınlandı, PS VR Versiyona Özel Şarkılar

 
Harmonix Music Systems, Inc'nin yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği ritmik shooter VR oyunu Audica'nın PlayStation VR versiyonu bugün itibariyle erişime açıldı. Oyunun PC sürümü Mart 2019'da yayınlanmıştı.
 
Ayrıca PS VR sürümüne özel olarak eklenen şarkılar için bir video paylaşıldı. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Audica, Rock Band ve Dance Central'ın yapımcısı Harmonix'ten VR ritmik shooter oyunu. Bir çift ritim patlatıcısı ile donanmış olarak, dünyanın en popüler elektronik sanatçılarından bazılarının şarkılarını ritmini vuruyor ve parçalıyorsunuz. Zamanlamanız ve formunuz ne kadar iyi olursa, puanınız da o kadar iyi olur. Puanınız ne kadar yüksekse Audica Liderler Sıralaması'ndaki yeriniz o kadar yüksek olur. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Audica VR PlayStation VR Ritmik Shooter
Just Dance 2020 Çıktı, Oyundaki Tüm Şarkılar Star Wars Battlefront II'nin "Rise of Skywalker" Etkinliği Aralık Ayında Gelecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Audica
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız