Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risen 2: Dark Waters'ın Çıkış Videosu Yayımlandı

 
   Piranha Bytes tarafından geliştirilen Risen serisinin 2. oyunu olan Risen 2: Dark Waters PC platformu için yarın itibariyle raflardaki yerini alıyor. Oyunun çıkış videosu da bugün görücüye çıktı.
 
   Videoda oyundan sahnelere etkileyici efektler eşliğinde yer verilmiş. Ayrıca inceleme sitelerinin oyun hakkında yaptığı yorumların da altı çizilmiş. Film fragmanı havası yakalanmış olan bu çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Piranha Bytes Deep Silver Risen 2 Dark Waters RPG video launch trailer çıkış videosu
Max Payne 3'ün Bir Haritası Ön Siparişe Özel Valve'in Oyunları Linux'ta Görüldü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

sfgsfgsfg

27.4.2012 20:54:21

0
Wayward Son.Sen hardcore bir oyuncusun ve her platformdaki oyunları bağımsızca eleştiriyorsun ve tebrik ederim heberlerde ve konularda çok açık eleştiriler koyuyorsun.Ama notlara pek takılma onlar önemli değil önemli olan kendi notun bakma onlara Örn Sh Downpour Ign bir düşük verdi bütün büyük siteler düşük verdi salla bu notları.Dediğim gibi önemli olan kendi notun. Edit:Gösterdiğin sitelerde hiç büyük yok ilginç.

Wayward Son

26.4.2012 20:39:26

0
quote:

Orijinalden alıntı: maniague @Wayward Son Eyvallah hocam
Rica ederim.

maniague

26.4.2012 20:20:36

0
@Wayward Son Eyvallah hocam

Wayward Son

26.4.2012 20:06:51

+2
http://www.metacritic.com/game/pc/risen-2-dark-waters İncelemeler yayınlandı arkadaşlar. Beklediğimden düşük gelmiş ama çok ta kafa karıştırıcı notlar ve oyuncu yorumları yok değil. Özellikle oyuncu notlarında Mass Effect 3'teki durumu gördükten sonra oyuncu notlarına pek inanmaz oldum. Yani 1 puan veren bile vardı. Bu arada ön yüklemeye de açıldı Steam'de. İsteyen indirebilir. Zevk alacağımı düşünüyorum. Savaş sistemi çok başarılı gözükmese de korsan temalı RPG hiç yok. Ve ilk oyunu da benzer notlar almasına rağmen çok sevmiştim. İlk oyunun şu an meta ortalaması 77. Umarım 2 de zamanla yükselir.

maniague

26.4.2012 19:56:17

0
almadan önce incelemesine bi bakmak lazım

Guest-56D7221EF

26.4.2012 19:43:42

0
oyun gameplaylerini izledim her şey iyi görünüyor tek takıldığım nokta dövüş sistemi.pek hoşuma gitmedi açıkcası yarın geliyor görücez bakalım nasılmış.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Risen 2: Dark Waters
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız