Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rise of Shadows'un Solo Macera Modu ile İlgili İlk Bilgiler Paylaşıldı

 
Hearthstone görev tasarımcısı Giovanni Scarpati,bugün itibariyle oyunun merakla beklenen solo macera modu Rise of Shadows: The Dalaran Heist (Dalaran Soygunu) hakkındaki ilk bilgileri paylaştı.
 
Rise of Shadows’un bir numaralı kötü adamı Rafaam, etrafına topladığı kötüler karması ile birlikte Azeroth tarihinde görülmemiş çapta bir soygun için kolları sıvadı. 5 bölümden oluşacak bu soygun hikayesinde çılgın kötülerimiz, nihai amaçlarını gerçekleştirmek için Dalaran şehrinin dört bir köşesini yağmalayarak şehrin sokaklarında bitmek bilmeyen bir kargaşaya neden olacaklar. Birbirinden kötü 9 “kahramanın” yerine geçerek Rafaam’a imkansız bir soygunu gerçekleştirmesinde yardım edecek ve Dalaran şehrini çalmaya çalışacaksınız. Hayır, yanlış okumadınız – basbayağı koca bir şehri çalmaya çalışacaksınız!
 
 
 
Yukarıda bahsedildiği üzere beş bölümden oluşacak bu soygunun her bölümü League of E.V.I.L takımının büyük planının bir parçası niteliğinde. Her bölümün kendine has beklenmedik karşılaşmaları (encounters), final boss’u ve sürpriz mekanikleri (örneğin bir anda oyuncuların karşısına çıkacak para dolu kasalar ya da sahaya sürebileceğiniz minion’ları kısıtlayan kalabalık sokaklar) bulunuyor. Bu sürpriz mekaniklerin tam listesi şöyle:
 
1. Bölüm: The Dalaran Bank (Dalaran Bankası)
Para dolu sandıklar

2. Bölüm: The Violet Hold (Eflatun Hapishane)
Hapis Minion'lar

3. Bölüm: Streets of Dalaran (Dalaran Sokakları)
Kalabalık Caddeler

4. Bölüm The Underbelly
Saldırı ve Sağlık sayıları yer değiştiriyor

5. Bölüm: Kirin Tor Citadel (Kirin Tor Kalesi)
Ekstra dört karşılaşma (encounter)
 
Dalaran Soygunu, Hearthstone'un tek kişilik maceralarına bir dizi yeni özellik de ekleyecek. Bunlar:
 
Yeni Mühimmat Sistemi (New Loadout System): Oyuncular yeni Kahraman Güçleri (Hero Powers) sayesinde farklı açılış desteleri arasında seçim yapabilirler. Macerada ilerledikçe bu destelere yenileri eklenir ve oyuncunun seçenekleri artar.

Taverna Karşılaşması (Non-combat Tavern Encounter): Bu karşılaşmalar tamamen deste geliştirmeye ve güçlendirmeye yöneliktir. Oyuncular bu sayede destelerini dilediklerince değiştirebilir bölümün geri kalanını başarıyla geçmelerini sağlayacak ayarlamalar yapabilirler.

Anormallik Modu (Anomaly Mode): Beş bölümü de başarıyla geçtikten sonra açılır veoyunun kuralları gelişigüzel (random) bir şekilde değişir.
 
Dalaran Soygunu 16 Mayıs’ta başlıyor! İlk bölüm olan Dalaran Bankası (The Dalaran Bank) tamamen ücretsiz!

basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
blizzard hearthstone f2p warcraft heroes of warcraft pc ipad
PlayStation ‘State of Play‘ Video Sunumundaki Duyurular ve Fragmanlar Final Fantasy VII Remake'in Bölümler Halinde Çıkacağı Bir Kez Daha Doğrulandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hearthstone: Heroes of Warcraft
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız