Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, Twitch Rivals Aracılığıyla Düzenlenecek İlk Profesyonel Valorant Turnuvasını Duyurdu

 
     Riot Games, Twitch Rivals aracılığıyla düzenlenecek ilk profesyonel Valorant turnuvasını duyurdu. 200.000$ ödül havuzuna sahip Valorant Launch Showdown'da dünyanın dört bir yanından içerik üreticileri boy gösterecek ve her bölgeyi bir takım temsil edecek. 

 
  
 
      Riot Games oyuncularına profesyonel bir Valorant turnuvası düzenleyeceğini açıkladı. Twitch Rivals aracılığı ile düzenlenecek bu turnuvanın ödül havuzunu 200.000 Dolar olarak belirlendi. Valorant Launch Showdown’da farklı ülkelerden onlarca içerik üreticisi kıyasıya mücadele edecek. 
 
 

     Riot Games Valorant oyununun tanıtımı için Twitch ile işbirliği yaptı. Başarılı bir tanıtım kampanyası uygulamaya devam eden Valorant ilk profesyonel turnuvasını Summer Game Fest kapsamında düzenleyeceğini duyurdu.
 
     Valorant sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada turnuvanın Twitch Rivals turnuva seri üzerinden düzenleneceğini ve 200.000 Dolarlık bir ödül havuzu oluşturulduğu bildirildi. Valorant’ın ilk profesyonel turnuvasına Türkiye’den henüz kimin katılacağını bilinmemekte. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
2020 Sezon Ortası Kupası'nın Şampiyonu Top Esports Oldu! Astralis Yeni Oyuncusu Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız