Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riot Games, League of Legends MMO Oyunu Üzerinde Çalışıyor

 
Riot Games, League of Legends'ın Runeterra evreninde geçen bir MMO (devasa çok oyunculu çevrimiçi) oyunu üzerinde çalışıyor.

Şirketin IP ve Eğlence başkan yardımcısı Greg Street, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, League of Legends evreninde geçen devasa bir oyun geliştirmek için işe alım yaptıklarını duyurdu ve bir kullanıcıya verdiği cevapta bu oyunun MMO olduğunu resmen doğruladı.
 
Riot Games, son yıllarda League of Legends evrenini yeni projelerle genişletmeye başladı. 2019'da otomatik savaşa dayalı PVP strateji oyunu Teamfight Tactics ve 2020'de kart oyunu Legends of Runeterra çıktı. Mobil ve konsollar için geliştirilen MOBA oyunu League of Legends: Wild Rift geçtiğimiz haftalarda betaya açıldı. 2021'de de hikaye odaklı sıra tabanlı rol yapma oyunu Ruined King: A League of Legends Story ve League of Legends animasyon dizisi Arcane yayınlanacak. Hayranların uzun zamandır istediği MMO oyunu da en sonunda geliyor.
 
Riot Games CEO'su Marc Merrill geçtiğimiz yıl yaptığı bir açıklamada, MMO oyunu yapma isteğini dile getirmişti fakat bu tür bir projenin büyüklüğü ve beklentiler sebebiyle bunun yakın bir zamanda olmayabileceğini belirtmişti. 
 
Şimdilik oyun hakkında herhangi bir detay bulunmuyor. Oyun için işe alım yapıldığına göre de muhtemelen yakın bir zamanda çıkmayacaktır.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer league of legends riot games pc rts mmo
Final Fantasy VII'den Sephiroth 22 Aralık'ta Super Smash Bros. Ultimate'e Katılıyor Cyberpunk 2077 PlayStation Store'dan Kaldırıldı, Sony Tüm Oyuncuların İade Talebini Kabul Edecek

alsndnz

18.12.2020 16:41:25

0
baba wow killer diye cikmayinda piyasaya wow killer diye cikip ayagi takilip dusen bin tane oyun var piyasada
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız