Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Riders Republic'in Yeni Oyun içi Etkinliği Orman Yangınlarını Konu Alacak

 
 
Riders Republic için yeni gelecek olan oyun içi etkinlik 2022'nin sonlarında veya gelecek yılın başlarında başlayacak. Etkinlik, orman yangınları temasını işleyecek. Axios tarafından bildirildiği üzere bu etkinlik orman yangınlarındaki atmosferi yansıtacak.
 
Ubisoft, oyunculara etkinliğin başladığıyla ilgili önceden haber veya uyarı vermeyecek. Böylece oyuna giriş yapan oyuncular haritanın eteklerinde çıkan orman yangınlarına şahit olacak. Bu etkinlik kapsamında gökyüzü turuncu olacak, oyun boyunca duman ve sis yoğun bir şekilde hissedilecek. Ayrıca haritanın belirli bölümlerine erişilemeyecek.
 
Etkinlik boyunca oyuncular, Sequoia Ulusal Parkı'nın yanması olası bölgelerini iyi belirlemeli ve onu korumak için ortak faaliyetlerde bulunmalı. 
 
Açık dünya çok oyunculu spor oyunu olan Riders Republic şu anda PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series PC'de mevcut.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Riders Republic Ubisoft Çok Oyunculu Oyun Doğa Sporları Oyunu
Star Wars KOTOR II'nin Switch Sürümü için Bir Düzeltme Yayınlandı Kingdom Come: Deliverance Satışları 5 Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Riders Republic ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız