Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rez ve Tetris Effect Yaratıcısı Yeni Bir Oyun Üzerinde Çalışıyor

 
2001'de çıkan müzikal shooter Rez'in yaratıcısı Tetsuya Mizuguchi, oyunun 19. yıl dönümünü kutladığı duyuruda, ekibi Enhance ile birlikte yeni bir proje üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
 
Belirtilene göre, tamamen yeni bir macera olan bu projede ilerleme kaydediliyor ve yine sineztezi tabanlı olacak. Yani görme ve ses gibi duyuları bir araya getiren bir temaya sahip olacak. Lumines, Child of Eden ve Tetris Effect dahil olmak üzere Tetsuya Mizuguchi'nin önceki oyunlarında da bu tema kullanılmıştı.
 
Stüdyonun en yeni projesi Tetris Effect: Connected 10 Kasım'da Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkışını gerçekleştirmişti. 2018'de çıkan Tetris Effect'in çok oyunculu mod ile genişletilmiş versiyonu. Çok oyunculu genişleme 2021 yazında Tetris Effect'in PlayStation 4, Epic Games Store ve Oculus Quest versiyonlarına ücretsiz bir güncelleme ile eklenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot
Titanfall 1 Steam Güncellemesi Ses Sorununu Düzeltiyor Xbox Series X 4K Blu-Ray Oynatıcısının Siyah Renk Sorunu için Çözüm Yolda

OLIHOGDES

3.12.2020 22:56:55

0
Merhaba, Oculus Türkiye Whatsapp ve Telegram gruplarımız vardır. Her türlü bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Ücretsiz oyun üyeliğimiz bulunmaktadır ve oyun paylaşımıda yapılmaktadır.Katılmak isteyen pm atabilir. Gözlükleri alacak olanlarda katılabilir. Başka model vr gözlüğü bulunanlarda yine katılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız