Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn, Benzersiz Bir Evrende Yeni Tek Oyunculu Macera Oyunu Geliştiriyor

 
 
Respawn Entertainment yaratıcı yönetmeni Mohammad Alavi, Twitter üzerinden yeni ve tek oyunculu bir macera oyunu üzerinde çalıştığını açıkladı. Oyun üzerinde çalışan ekip şu anda oldukça küçük.
  
Alavi: "Respawn Entertainment olarak yepyeni tek oyunculu bir macera oyunu geliştiriyoruz. Biz büyük hayaller kuran ve sıçramalar yapan bir geçmişe sahip küçük ama hırslı bir ekibiz" dedi.
 
Respawn, Star Wars Jedi: Fallen Order, Apex Legends ve Titanfall geliştirmeleriyle tanınıyor. Şu anda bir baş teknik tasarımcı, kıdemli teknik oyun tasarımcısı, kıdemli savaş tasarımcısı ve üst düzey tasarımcı alımı yapılıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Vgchartz macera hikaye
Halo Infinite İlk Teknik Önizlemesi Gelecek Hafta Sonu Yapılabilir Borderlands 3 Geliştiricileri Bağımsız Bir Proje için Gearbox'tan Ayrıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Firoles

25.7.2021 14:27:22

0
Bu ekipten bir açık dünya fena gider!

CaptainReinhard34

25.7.2021 14:14:53

0
Star Wars Jedi Fallen Order çok güzeldi fakat Titanfall 3 gelirse tadından yenmez artık gelmeli bence. Steam satışları rekor kırdı geldikten sonra EA'nın anlaması lazım nasıl potansiyeli olduğunu.

BSC Misafiri

25.7.2021 11:39:01

0
Ya bağımsız kafada küçük bir oyun gelecek ya da küçük bir ekiple başladılar daha sonra tüp ekip bu oyuna kanalize olacaklar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız